Ambrus Attila miből él?
Oké,régen bankfiókokat és postákat rabolt,de gondolom annak a pénznek már annyi.
Most olvastam,hogy bevonták a jogsiját (ittas vezetésért) de aztmondta ,hogy nembaj ,mert van sofőrje. Mitől megy neki ilyen jól?
Az már más kérdés,hogy egy hirhedt bűnöző ,aki a börtönből is megszökött hogy lett ilyen "elismert" közszereplő.
Személyszerint egyébként nincs bajom vele,normális figura,de hát azért na..:D
na látod, ez egy több értelmű mondat...nekem is volt már ismerősöm, akinek fél évre elvették a jogosítványát, és ha szükség volt rá, akkor egy ismerőse fuvarozta ide-oda.
nem feltétlenül kell arra gondolni, hogy valakit foglalkoztat, mint sofőr.
bár egyébként a kézműves termékek eladása mellett szerintem kap némi pénzt az ilyen-olyan felkérésekért, illetve a róla szóló könyv, film jogdíjaiból is kaphat valamennyit, bár ahogy fentebb is írták, pusztán azért, mert ő csinálja, a fazekas biznisz is jól mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!