A hír egy kamu blogról származik, ahol mindenkit halottnak állítanak be.......
pl kiírták, h Winkler Róbert halott, de a másik Totalcaros srác (Bazsó Gábor) képét tették ki...
nem tudom, hogy ezt ki találja viccesnek, inkább be sem linkelem azt a blogot
Kicsit olvasnál észrevetted volna ezt is:
EZ A BLOG EGY VICCLAP (A TÉMAVÁLASZTÁST NEM BIZTOS, HOGY MINDENKI ÍZLÉSESNEK TALÁLJA, BÍZOM BENNE, HOGY A TÖBBSÉG MEGÉRTI, MINDEZ PUSZTÁN AZ ÉLCELŐDÉS EGYIK, KISSÉ SZOKATLAN MÓDJA). A TARTALMA NEM VALÓS (LEGFELJEBB NYOMELEMEKBEN). AZ „IGAZI” GYŐRFFY MIKLÓS SEM NÁLUNK RIPORTER. KEDVES HOFFMANN RÓZSA, DOBI ÁGNES, BEDE MÁRTON BARÁTI KÖRE, NYUGODJANAK MEG. MINDENKI MÁSNAK GONDOLOM MINDEZ NYILVÁNVALÓ. 2010. június 24-től időnként valós halálhírekről is tudósítunk. Azokban természetesen nem viccelődünk, a bántó kommenteket töröljük. nekrolog.blog_kukac_gmail.com címen adhatók fel részvéttáviratok
Te miről beszélsz?? Körlevélben kaptam azt a linket, amit ide is felraktam, aztán gondoltam, megnézem itt a gyakorikérdéseken, hogy szó volt-e már róla. Rákerestem ebben a keresőben a "meghalt Amrus" szóval, semmi nem jött ki, úgyhogy feltettem kérdésnek! Ennyi!
"Ha elolvastad volna", "Észre vehetted volna" Nem olvastam a másik kérdést, mert ha olvastam volna, nem tettem volna fel az enyémet. Eljutott már az agyatokig? Remélem igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!