Emberek! Mi történt Sugaval? Lent kifejtem!
Remélem semmi, én is kíváncsi vagyok a válaszra.
Az tény, hogy befelé forduló, meg most észrevehető volt az elmúlt hetek videóiban, hogy nem mosolyog, mint a többiek.. de ez betudható a comeback miatti nagy stressznek is.
Na szóval..Yoongit igazából mostanában a koreai lakosok(vagy hogy mondjam) kritizálták, mert hogy "mindig olyan fáradtnak néz ki" (ami annyira elcseszett dolog, mert ő olyan keményen dolgozik), szóval a k-armyk ilyesmiket is emlegettek neki fansignokon, egy "army" pedig elmebetegnek hívta. :( A másik "army" pedig azt mondta neki, hogy hagyja el a bandát...
Az Aladdin fansgn bejáratánál valami "army" meg káromkodott (azt hiszem kiabált is) BTS-re.
Ezen a fansignon egy army megkérdezte Yoongit, miért néz ki ilyen gyengének?történt valami?ő meg azt mondta, hogy nincs igazán jól mostanában.Remélem nem betegszik meg, legyen jobban.. :(
Ezért kezdték az armyk a #WeLoveMinYoongi hashtaget.( szeretjük min yoongit)
Úristen,az olyak miért mennek egyáltalán fanmeetingre?
szegények igy is ki vannak,az meg leáll ott még káromkodni meg idegesiteni őket,az ilyek már túl mennek a métán tényleg..nem is értem
ilyeket mondani hogy "elmebeteg",nem szégyenlik magukat,komolyan nem értem már mivan az emberekekkel
Huh...ezek az emberek nem ARMY-k. Az igazi ARMY az, aki mind a 7 tagot elfogadja úgy, ahogy van. Yoongi-t így. Jin-t a maga tánctudásával stb...
Hányingerem van ezektől az emberektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!