Keanu Reeves tényleg halhatatlan?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyi idős lehet? Talán már Jézus korában is élt? Lehet, hogy benne van a bibliában is?2018. máj. 16. 20:20
1/13 anonim válasza:
Persze. A matrixban ragadt, azota halhatatlan.
2/13 anonim válasza:
Egy film színész szerinted sokáig él? Miért hiszed el a butaságot? Nagyon egy alaptalan életed lehet hogy közbe semmit nem tudsz az életről.
3/13 anonim válasza:
Nem tudom, talán próbáld leszúrni vagy valami ilyesmi, hogy megbizonyosodj a halhatatlanságáról. Mellesleg úgy tudom, hogy 54 éves, még tinédzser.
4/13 anonim válasza:
Szerintem igen, van benne valami!
Ha nem viselne szakállat meg nem öregítené magát, simán semmit sem változott a Mátrix óta és láttam a fotókat is a neten, szóval szerintem is gyanús a pali, de én nagyon kedvelem színészként és emberileg is és remélem, hogy tényleg halhatatlan!!
5/13 anonim válasza:
@4 Amondó vagyok, hogy próbáljátok megkéselni és kiderül az igazság vagy kérdezzétek meg a plasztikai sebészét. Mondjuk én csak két filmjét ismerem. Az egyik a Matrix és a másik valami ördögösűzös horror vagy valami ilyesmi.ja, és ott van még az az űrlényes is.
6/13 Metionin válasza:
A halhatatlanok nem attól halhatatlanok, hogy nem lehet őket megölni :D hanem attól hogy nem öregszenek.
Amúgy tényleg gyanús a csávó de ha itt tartunk akkor pl. Elijah Wood is.
7/13 anonim válasza:
Van benne valami esküszöm.
Meg nem mondanád róla, hogy 54 éves.
Iszonyatosan fiatalos már-már természetfeletti.
(És nem plasztikáztat)
8/13 anonim válasza:
Természetesen az!De hogyhogy nem tudtad ezt eddig????
10/13 anonim válasza:
Még most is nagyon édes kis pofija van! Nem öregszik! Lehet, hogy tényleg halhatatlan, azért gyanús!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!