Én úgy érzem halhatatlan vagyok és sebezhetetlen, sose halok meg, miért érzem ezt?
Nekem valóban minden mindegy, meg semmi sem mindegy...
Tény, hogy látszólag több mint valószínűleg nem befolyásolná a környezetem az eltűnésed, mert nem ismerlek vagy így név nélkül nem tudom ki vagy. Ezt csak azért írom így le, mert nem akarok hazudni egy kis nyalizásért.
Viszont ettől függetlenül nem szeretném, hogy meghalj.
Senkinek sem kívánok rosszat.
És nem gondolom azt sem, hogy halált érdemelsz.
Mivel nem ismerlek nem fogom azt mondani, hogy különleges vagy, isteni vagy, tökéletes vagy, szükségem van rád, fontos vagy nekem, értékes vagy stb...
De abban biztos vagyok, hogy nem vagyok, hogy nem vagy értéktelen, nem a halál a jövőd.
És látatlanban is csak szép kívánok neked! Mert nekem az a jó, ha nektek jó, meg mindenkinek jó.
Természetesen sok lelkiismeretfurdalásnak vagy tettnek van alapja, amit elég nehéz megcáfolni. De ettől függetlenül sem kívánom a halálod. Inkább egy jobb életet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!