A BTS tagoknak mikor lesz barátnőjük?
Azt nem tudhatjuk, mi áll a szerződésükben,nyilván nem publikus.Azt,hogy megtiltanák nekik..hmm nem tudom.Viszont fizikailag nagyon le vannak terhelve,ha van egy kis szabadidejük, örülnek, ha a családjaikat meg tudják látogatni.Ahhoz,hogy barátnőjük/párkapcsolatuk legyen,rá kell szánni az időt/energiát, mert így lehet egy párkapcsolatot ápolni szerintem. Bízom benne, hogy a BTS után megtalálják az igazit, és boldogok lesznek,minden ARMY ezt kívánja nekik.Azt viszont nagyon sajnálom, hogy életük legszebb éveiben járnak, és sok minden most kimarad az életükből, de ők ezt vállalták.
Majd bepótolják, én drukkolok nekik.
Utolsó:Utolsó előtti mondatod nagyon adom♥ és énis drukkolok nekik,nagyon!
És minden Kpop csapatnak,függetlenül attól hogy fiú e vagy lány:)
Bár mikor irtad h a BTS "után" egy kicsit lelankadt a mosolyom,mivel nem szeretném hogy széjjel válljanak,de sajnos arra is egyszer sor kerül:(
Még annyit megkérdeznék,hogy nekik akkor most van egy szerződésük arra,hogy meddig áll fent a banda vagy bármeddig együtt lehetnek?
Köszönöm a további hasznos válaszokat <3
utolsó:semmi esélyem még csak messziről sem látni őket XDD
RM-nek 2019 március 24én
Jinnek és Jungkooknak már van
Vnek 2050 december 3án
Jiminnek holnap
J hope és Suga pedig egy pár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!