Lenne eséjem összejönni Justin Bieberel?
Figyelt kérdés
A szüleimmel az Usaba költözünk, (apukám amerikai).
Szerintetek van esélyem összejönni Justin Bieberel?
Az ismerőseim szerint jól nézek ki, 10/10 a külsőm.
(Ez az ő véleményük, nem én dicsekedek!)
Nem vagyok félénk és álítólag jó a humorom is.
21 éves fiú
2018. máj. 4. 19:39
1/7 anonim válasza:
Eséjem, usaba? Justin bieber?!?!! Valld be, hogy csak egy unatkozó 12 éves vagy
2/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 12 éves normális válaszokat pls.
2018. máj. 4. 19:46
4/7 anonim válasza:
Hord el magad kisgyerek xd . Persze pénz hullik a zsebedekből, és USA ba mész xd tudd meg én nagyobb ember leszek nálad mimt te valaha képzeled sőt nagObb is vagyok. Kipp kopp nem árulom el ki vagyok yd
5/7 A kérdező kommentje:
Ide csak hüje válaszolók írnak? Hát tugyátok meg van 1 ismerősöm Usaba aki össze jött Arianna Grandéval.
2018. máj. 4. 21:32
6/7 anonim válasza:
Ha trollkodsz, akkor ne ilyen gagyin tedd. 1-2 szót helytelenül írsz, az oké, de ha minden mondatban 20 hiba van, az nagyon átlátszó
7/7 anonim válasza:
Minden esélyed meg van rá,de csak akkor ha EGYBŐL ledobod minden ruhád amint meglátod,bízz bennem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!