Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » SP most akkor emos vagy meleg?

SP most akkor emos vagy meleg?

Figyelt kérdés
Mert azt nem hiszem el, hogy egyik sem.
2010. jún. 10. 00:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
64%
mind2
2010. jún. 23. 16:41
 22/33 anonim ***** válasza:
Ki ma fenét érdekel, hogy meleg-e? És ha igen? És ha nem? Attól több, vagy kevesebb lesz?! A stílusát nem tudod megítélni a külseje és a zenéje alapján? Én ugyan nem kedvelem, de szerintem te még csak olvastad ezt a két betűt valahol, (SP) de gőzöd nincs arról kiről van szó!
2010. jún. 23. 18:28
 23/33 anonim ***** válasza:
mind2.. nem.. amúgy egyik sem szerintem... de nem a kedvencem:) de ettől még... nem .. egyik sem. :P
2010. jún. 23. 20:25
 24/33 anonim ***** válasza:
SPP(L)
2010. jún. 23. 22:06
 25/33 anonim ***** válasza:
hajrá spppp(L) szertünk<3
2010. jún. 23. 22:07
 26/33 anonim ***** válasza:

szájatok le spröl gec*k irigy kutyá kár hogy ti nem lehettek olyanok mint ő sz*pí

láww(L)

2010. jún. 24. 22:31
 27/33 anonim ***** válasza:
52%
xDHát ha meleg alatt azt érted, h egy szőke modell csajjal jár akk igen.Hogy lenne már EMO???Nem láttál még EMO-kat??xD Szánalmas. És miért zavar ha nyávog??Ez kell a közönségnek.Jól csinálja.Am meg rappelni nagyon tud;)Igen sokat le tett az asztalra.Ezt igazolja a több ezer rajongója;)Valamiért csak szeretik..És a metroszexhez annyit tudok hozzá fűzni, h nézd meg az összes celebet.Ennyi erővel mindegyik az...Nekem tetszik amit csinál:P Nem azért énekel h nektek tetszen, hanem azért mert szereti ezt csinálni.És csak az időtöket pazaroljátok azzal h oltjátok össze-vissza mert megmondta h le*zarja.
2010. jún. 27. 20:13
 28/33 anonim ***** válasza:
én az utcsó előtti vok és az utolsónak igaza van sokkat tett azért h idáig eljuson(Y)
2010. jún. 27. 21:02
 29/33 anonim ***** válasza:

Emós nem lehet, mert az emósok punk rocker-ek, miközben SP-nek rap és techno zenéi vannak. (Az emo a hardcore punk alága.) Bár én zeneileg örülnék annak, ha rock-ot vagy alternatív popot képviselne.

Azt erőteljesen tagadja, hogy meleg. Lehet benne valami, de igazából nem szép dolog itt kibeszélni.

2011. márc. 7. 18:11
 30/33 anonim ***** válasza:
SP nem emó, hanem egy köcsög.
2011. máj. 6. 01:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!