Ti még 2018-ban is szeretni fogjátok Michael Jacksont? ^^
Utolsó válaszoló
Mi a neve a facebook oldaladnak?
Persze! Ő a király!
#3 Ezek csak pletykák... Michael egy angyal volt!
Michael Jackson rajongó leszek amíg élek) az oldal neve
Michael Jackson és egy oroszlán van a képen.
Örökre, mert egy csodálatos ember volt és halhatatlan! Ő maga sajnos meghalt mások hibájából, de mégis velünk maradt.
Ne higgy azoknak, akik beállítják pedofilnak. Egy rendes és érzelmes ember volt, kiváló stílussal és nagyon, NAGYON szerette a gyerekeket. És bár éltem volna 1996-ban, hogy lássam őt legalább a budapesti koncertjén. De mivel 2000-ben születtem, nehéz lett volna...
És azok a fekete kalapok, amiket hordott, ahhhwww * _ * azóta én is kalapmániás vagyok :D
Egy szó, mint száz: Michael Jackson örökre a szívemben marad, mint ember, mint énekes.
Utolsó válaszoló
Én 2002-es vagyok de ugyanígy mint te, én is már egy párszor elgondolkodtam azon hogy miert nem születtem meg egy pár évvel hamarabb 😆
Akinek több esze van annál minthogy mindent elhiggyen a szenylapoknak és kicsit jobban utánanéz az tudja hogy nem volt pedofil.
És szeretni fogom amíg csak élek, egy angyal volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!