Az mennyire "gáz" ha nekem Kurt Cobain jobban bejön mint ezek a mai bájgúnárok!? 21/L
Hát már megbocsáss de ha élettörténetet nézzük, Shawn Mendes élete sokkal példamutatóbb mint Kurtté...
Oké, Justint én sem bírom, viszont azt nem tűröm el ha Shawnt bárki is leszólja.
Egyáltalán nem gond! 😊
Viszont az igen gáz hogy másokat szólsz le csupán mert a 100 dalábol ismersz 20-at maximum. Sokan Shawnt védték, meg és tudom hogy a példáknál főként Justinra gondoltal. Nem kell szeretni, senkinek sem kötelező, de az meg mindig hogy meg mindig itt tartotok. Kűrt Kovain tehetséges volt, de már a múlté. Nem bánt haltak le amiatt akit szeretsz és te se csináld ezt. Én Justint szeretem ez van. Szerintem tehetséges, de sokan nem ismerik el. A logó gatya pedig mar tényleg rég volt😉
Amúgy a “nagyobb” sztárokat mint Justint, Harryt vagy Shawnt néhányan azt mondják hogy “stílustalanok”. Hát drágám azért nem tűnnek ki a tömegből, mert ők diktálják a stílust! 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!