Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szereted Justin Biebert? :D

Szereted Justin Biebert? :D

Figyelt kérdés
írd meg a véleményed róla:D
2010. jún. 5. 19:35
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
56%
Szeretem a bíber gyreket, én csak azt nem szeretem, hogy az összes tini csajszi földön csúszik utána. Ezért aztán nem is szoktam nagyon hangoztatni, hogy ájlávjustinbieber, mert még engem is JBszerelmes tininek titulálnak. Persze vannak nála jobb énekesek is, de azért néha jó hallgatni. Ja, és most, hogy levágatta a haját, még helyes is. Végre nem néz ki gyereknek.
2011. márc. 26. 15:06
 32/38 anonim ***** válasza:
Egy nyálas kis gyökér, utálom.
2012. szept. 19. 18:24
 33/38 anonim ***** válasza:
Imádom Justint ő a legjobb legaribb legcukcsibb fiú a világom. Szeretlek Justin♥♥♥♥♥ Ha szereted Justint (mer én imádom) akkor irj rám oszt beszélhetünk justinról. ♥♥♥ Ha nem szereted Justint akor menny el tőlem a tudodhova. A justin hatereket meg gyűlölöm!!! Én mindig halgatom Justin zenéit , mer szerintem cukcsi és édes imádmivalo hangja van justinnak. Aki meg nem szereti az szerinten hüje.
2012. nov. 2. 20:22
 34/38 anonim ***** válasza:
besz**tátok, mert még mindig sokan szeretik.. ♥
2013. ápr. 5. 13:54
 35/38 anonim ***** válasza:

szeretem justin biebert. csak a kinézetét, mert a zenéjét (ha annak lehet nevezni azt a macskanyávogást) nem.

szívesen beavatnám őt a fiúszerelem misztériumába. csak van egy gond: sztem ezzel rég elkéstem. be van az már avatva, tán nálam is jobban.

2013. ápr. 29. 18:57
 36/38 anonim ***** válasza:
meglep, hogy épeszű emberek justin biebert hallgatnak. De hallgassák csak az ovidalait... én meg maradok a zenénél.
2013. máj. 20. 11:42
 37/38 anonim ***** válasza:

most azt fogjátok gondolni, hogy egy hülye tinipi**a vagyok, de ez nem így van. hallgassatok meg kérlek!

hogy jöttök ahhoz, volt lefikáztok egy sztárt? jó, lehet, hogy furcsa ahogy kinéz, de ezt a ruhát a menedzserek adják rá... és nem ovidalok, mint ahogy az előttem szóló írta. ő igen is énekel, és az már más dolog ha neked nem jön be. én szeretem, és utálom, ha valaki azért pocskondiázza, mert ez a divat. fogjátok fel, hogy nem meleg... fogadjunk, ti is csak divatból mondjátok, hogy b**i.. máskülönben, ha megnézed, hány csaja volt már? és láttad már egy fiúval csókolózni, vagy hasonlók? nem! akkor miért ítélkezel?

és honnan tudod egyáltalán, hogy egoista. nem ismered, te sem, én sem, csak a családtagjai, rokonai. és egyébként ha 19 évesen ennyi mindent tettél volna le az asztalra, és minden egyes nap több milliót kapnál, akkor mondd már meg, hogy te nem lennél egoista egy kicsit? és most megint jön az a kérdésem, hogy szerintetek miért is b**i?? mondjátok már meg.!!

most szépen le is pontozhattok, nem nagyon izgat.

szóval le lehet állni, vagy hogyha utálod, és mindenképp megakarod mondani róla a véleményed, kérlek ne Belieberek előtt tedd! köszi...

2013. máj. 21. 15:56
 38/38 viikus válasza:

Utálod Justin Biebert? Miért?

Mert mosolyt csal az emberek arcára?

Mert követte az álmait?

Mert ösztönöz másokat is arra, hogy tegyék ugyan ezt?

Mert keményen dolgozik fiatalabb kora óta?

Mert jól néz ki?

Mert tehetséges?

Mert milliók támogatják őt?

Mert 3 millió dollárt adományozott Haitinak?

Mert 7 millió dollárt adományozott Japánnak?

Mert 100 ezer dollárt adományozott egy iskolának, szegény, otthontalan gyerekeknek?

Mert a bevétele nagy részét jótékony célokra ajánlja fel?

Mert egy 6 éves agyrákban szenvedő kislány álmát valóra váltotta?

Nem kell Beliebernek, rajongónak lenned, de a tiszteletet illene megadnod neki. Justin egy jó ember és rengeteget segített már másoknak...

2013. dec. 7. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!