Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogyan kell egy külföldi...

Hogyan kell egy külföldi sztárnak föladni az autogramm kérő levelet?

Figyelt kérdés
mennyibe kerül? csak annyit szeretnék h megírom a címzettet és utána rakok rá bélyeget ediig oké, és utána? mondani kell h pl.: amerikába küldöm...
2010. jún. 5. 17:17
 1/8 anonim válasza:

Na szóval... megveszel KÉT borítékot, hiszen csak akkor számíts válaszra ha válaszborítékot is küldesz. Természetesen amit felcímezel ne belföldi legyen.

Pontosan nem tudom hogy egy Európán kívüli( ha európán kívülinek szeretnél írni) felbélyegzett boríték mennyiben kerül de a postán kielégítő választ kapsz. Ha megvannak a borítékok felcímezve, írd meg a levelet. Olyan nyelven írdd amilyen nyelven az adott sztár beszél, hiszen gagyoghatsz neki magyarul úgyse értené:) Ezután a levelet bele a borítékba majd idnulás a postába. Kérheted hogy a leveled gyorsabban odaérjen mint a többi, viszont ezért külön kell fizetned. Ha feladtad a leveled, vársz és talán kapsz is választ. Sajnos ez nem mindig következik be.

2010. jún. 14. 19:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszii! :)
2010. jún. 14. 19:56
 3/8 anonim válasza:
Első vagyok. Szivesen. Ha megkérdezhetem kinek szeretnél küldeni?:)
2010. jún. 24. 14:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát a twilight-sztároknak. De, tudom h nem is biztos h ők írnak vissza, sőt. Nekem elég egy aláírás. :) Úgy lesz h először nem Kristennek meg Robertnek. Hanem Alice as. Ashley, Nikki as. Rosalie... Tehát nem akarok a legeslegnagyobbaknak. Mert nekik biztos sok megy.
2010. jún. 24. 18:12
 5/8 anonim válasza:
Egyik ismerősöm már Peter Facinellinek és Jackson Rathbone-nak írt és kapott is vissza egy autógramm kártyát:)
2010. jún. 27. 15:20
 6/8 A kérdező kommentje:
azt megkérdezhetem h mennyi időn belül? és ha megtennéd megkérdezed tőle h hogyan adta föl, mennyiért meg ilyenek... :$
2010. jún. 27. 17:40
 7/8 anonim válasza:
persze megkérdezem majd tőle az árakat:) de azt tudom hogy a levele másfél-két hónap múlva megjöttek:) Ashleynek is írt, de tőle azóta se kapott választ:S
2010. jún. 28. 17:17
 8/8 A kérdező kommentje:
ohh, de aranyos vagy! köszönöm
2010. jún. 28. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!