Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi balya van mindenkinek...

Mi balya van mindenkinek dorinával?

Figyelt kérdés
radics peti is csint rola videot raszista miert kel leszolni dorinat???

2018. jan. 15. 18:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%

"nem vok hülye en se"

ja csak egy troll aki degeneráltat játszik...

2018. jan. 15. 18:59
 12/21 A kérdező kommentje:
nem vok trol tenyleg nem rtem miert szoljak le enyire dorinat radicsot se ertem szerintem jo zenet csinal meg jo hangja van
2018. jan. 15. 19:00
 13/21 anonim ***** válasza:
65%
Kinek van jó hangja teee sivatagi kutya fejű sivatagi holló?! Radics nem rasszista te prométeuszlelkű! Ki jön a bátyám a megyeiből meg leszel verve te homloklebeny!
2018. jan. 15. 19:03
 14/21 anonim ***** válasza:
45%
De ahogy biztos van neked valami ami nem tetszik, úgy másnak meg ő nem tetszik. Ez van.
2018. jan. 15. 19:03
 15/21 anonim ***** válasza:
52%
#13 :DD ricardo ne csinádd már testvér.
2018. jan. 15. 19:09
 16/21 anonim ***** válasza:
54%

Nem igazán értek egyet egyik táborral sem,mert mindegyik eltolja a realitásokat a saját kénye kedve szerint.

Tények:

1.A "Buli buli" átdolgozás és ezt a klip alatt fel is tüntetik,tehát eszük ágában sincs saját szerzeményként feltüntetni. Radics Peti félék "lopás" vádja innentől kezdve csúsztatás.

2. 13 éves lánytól nem kell várni magas művészi kinyilatkoztatásokat. Aki ezt hiányolja az húzzon el egy múzeumba,de ne egy popzenei tini előadótól várja el a kultúrális magömlést.

3. Roma származása ellenére viszonylag normális körülmények között él,tiszta,kulturált házban,szerető családban,bejár az iskolába.

4. Inkább száz Dorinát nézzen,hallgasson az ember,mint Szabyestet,Molnár Krisztiánt,Luxusfeleségeket meg egy csomó társadalomzüllesztő ostoba tartalmat. Dorina és a környezete a helyén kezeli a "sikereket",nem akar többnek látszani,mint ami. Könnyű,dallamos,semmitmondó popzenékkel végig haknizni az országot. Aztán a lányból,hogy mi lesz 10 év múlva,az csak rajta múlik hogyan használja ki a lehetőségeit.

2018. jan. 15. 19:16
 17/21 anonim ***** válasza:
55%
mi az hogy ne csináljam vegyél visza az arcodbol vagy a lelked veszen a tüzbe te kutya és ne vádolgas nem én vok rikáró te csicska kutya teee kutyafejü söprű
2018. jan. 15. 19:18
 18/21 A kérdező kommentje:
de loptam am mert lebukot dorina h felhasznalja a zenet es ezert irta bele leirasba a töbihez meg nem de akor sem szep raszistanak leni
2018. jan. 15. 19:41
 19/21 A kérdező kommentje:
majd ha radics is tud zenelni komojan vesze
2018. jan. 15. 19:42
 20/21 anonim ***** válasza:
38%
balya... Na ilyet se láttam még. :D
2018. jan. 24. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!