Mi balya van mindenkinek dorinával?
baja
Dorinával
Radics Peti
csinált
rasszista
kell
Ezt maga Radics Peti írta az említett videó kommentjei közé:
"Természetesen ismét megérkeztek a "rasszista vagy" jelzők! Emberek, ha lehet tanuljuk meg hogy ha kritika ér egy roma származású embert az nem fajgyűlölet. Kérem tessék megnézni a videót és felfogni a mondanivalót, utána vegyük igénybe a kommentszekciót! Ellenkező esetben én veszem igénybe a "bannolás" lehetőséget. Köszönöm!"
A videóban nyilvánvalóan kiderül hogy mi a probléma és nem az hogy cigány, szomorú ha láttad a videót de nem sikerült megérteni...
Ha valaki "híres" lesz, célponttá is válik. Láttam pár interjút meg videót róla, szerintem ennyi idősen nem neki való még ez az élet, meg mint ha a szülei nyomatnák. Kamera előtt énekelt amikor ott volt a családja és tök éretlenül elnevette, meg össze-vissza nézelődött..
Amúgy neked nem mindegy hogy ki mit mond róla? Ha annyira tetszik akkor halgasd, de mindenkinek jogában áll kifejezni a véleményét. Meg legalább megtisztelhetnéd annyival, hogy nem kisbetűvel írod a nevét. (a többi milliónyi helyesírási hibára már ki se térek mert megtették mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!