Ha egy színésszel szeretenék beszélgetni, chatelni, akkor mit írjak neki. Milyen témát beszéljek vele?
Segítséget szeretnék kérni,mert engem is a színészet érdekel.
Magázódni kellene vagy tegeződni?
Gondolom már megoldódott, de azért írok, hogy hátha másnak is van ilyen problémája.
Szóval a színészek sokat foglalkoztak a rajongókkal, tudják, hogy egy félsz van bennük, amikor írnak,ezért a stílusra nagyon nem is figyelnek, inkább a tartalomra.
Persze nem azt jelenti, hogy alpári stílusban lehet nekik írni, de apróságokra nem figyelnek oda. :)
Mivel nem minden színész szereti, ha a rajongók írnak, ezért ők vagy nem válaszolnak vagy egy kedvesen megfogalmazott levélben visszautasítanak, amit nem szabad a szívedre venni. Ilyenkor arról van csak szó, hogy a hírességek is emberek, a színészkedés nekik a munka és azon kívül van, aki szívesen elcseveg akárkivel, van, akinek ez terhes.
Amúgy én nemrég pont egy olyan esetet láttam, hogy egy régi tv műsor felkerült a Youtube-ra és nagyon híressé vált. A színészek, akik anno játszottak benne már nincsenek a szakmában, szóval tök jól eléldegéltek csendben, de most nagyon felkapottak lettek.
Volt, aki mindenét letitkosította, volt, aki lement aközösségioldalakról.
Deolyan is volt, aki nem volt ilyen óvatos és szépen elkezdett a rajongókkal levelezni meg visszajelölgette őket.
Aztán meghackelték a profilját és kamu profilokat hoztak létre a nevével, de az is lehet, hogy ő maga csinált több másik profilt, hogy elbújjon a rajongói elöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!