Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet egyedül is szellemmel...

Lehet egyedül is szellemmel beszélgetni?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam,hogy ha egyedül csináljuk gonosz szellemet hívunk,viszont senki sem olyan hülye az ismerőseim körében mint én,hogy ilyet csináljanak 😅

2017. febr. 25. 16:44
 1/6 A kérdező kommentje:

Kiemelném: Nem erőszakkal idézni akarok csak beszélgetni szeretnék egy ilyen nem e világi teremtvénnyel :)

Válaszaitokat előre is köszönöm ^^

2017. febr. 25. 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Hogy. Szerencsére vannak már hatásos gyógyszerek ellene. Az ostobaságra sajnos nincs.
2017. febr. 25. 16:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Ettől nem lettem okosabb XD
2017. febr. 25. 16:59
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha eleget iszol, akkor beszélgethetsz is szellemekkel,. Józanul nem, mert nincsenek.
2017. febr. 25. 17:44
 5/6 A kérdező kommentje:
*sóhajt*
2017. febr. 25. 19:07
 6/6 krampus válasza:
0%
en a helyedben nem foglalkoznek ezzel. ha gyenge vagy barmilyen teren pszichesen, akkor a gonosz entitas le tud uralni es akkor valik az ember fuggove /alkohol, drog, szex, stb/ ami ongyilkossagig fajulhat. ma mar barmit megtalalsz a neten, felesleges ilyen dolgokba belemenni a nelkul, hogy nem tudod kontrolalni. persze mindenki a sajat karan tanul.
2017. ápr. 8. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!