Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » BTS rajongók! Csak szerintem...

BTS rajongók! Csak szerintem van túlértékelve Jungkook?

Figyelt kérdés

Nem, nem azért írtam most ezt a kérdést, hogy nekem essen a sok army és elkezdje, hogy "Ő A GOLDEN MAKNAE" "TÖKÉLETES ÉS NINCS TÚLÉRTÉKELVE"

Mert nekem most már az jött le, hogy a legújabb armyk nagy részének csak Jungkook létezik, most már notóriusan ő énekli egy szám 75%-át, ő kapja a legtöbb screen timeot, az koncerteknél is volt, hogy csomószor ő éneklte a többiek részét, meg a fandom is úgy csinál mintha minden apró tette valami világmegváltó nyolcadik csoda lenne és már tökre átment a BTS a "Jungkook és a többi 6" című showba... ez valaki másnak is feltűnt?

Trollok kíméljenek meg a nethuszár armyk is

2017. szept. 18. 21:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek, és aki nem tűri a kritikát, az légyszíves ne olvassa el, vagy nem tudom.>< Jó, én szóltam.~

Um, nekem is Jungkook a biasom, de egyet kell értsek a kérdezővel, ugyanis mostanság tényleg ez van. Az okát nem tudom, de engem is frusztrál már egy ideje. És akár ki mit mond, tényleg így van. U-U

2017. nov. 26. 17:04
 22/31 anonim ***** válasza:
Jungkook mindig is felkapott volt,sokak szerint ő egy"különleges" maknae.
2018. jún. 16. 18:33
 23/31 anonim ***** válasza:
33%
Én úgy tudtam hogy V a leghiresebb,de valljuk be most Jimin is elég felkapott lett nem csak koreában,hanem úgy általában is.Persze mindegyik tagnak vannak sok rajongói,de tényleg Kook az egyetlen akinek mindig több megtekintés van a videóin,meg stb stb..ő egy GOLDEN MAKNAE
2018. jún. 16. 18:39
 24/31 anonim ***** válasza:
34%

Talán mert szinte mindenbe jó?(oké most jöhetnek a sok beszólások hogy ő sem tökéletes meg hasonlók)

Tisztába vagyok vele,de ami ahhoz kell,hogy egy vad idegen megszeresse(gondolok itt most pl egy új ARMY-ra/már ha megszereti)ahhoz megvannak a kellő tehetségei

Pl nagyon erős, szépen rajzol, iszonyat jó hangja van, elképesztően táncol,jó mindenféle vetélkedőkben és játékokban,ne felejtsük el hogy nem néz ki rosszul.. sőt 😏

Egyszerűen még én sem tudom néha elmagyarázni, miért vesz le a lábamról (Jimin a bias wreckerem,de Kook néha vetekszik vele)

Aztán ott van a belső..egy aranyos, mosolygós,kedves, segítőkész srác,ilyet a mindennapokban ritkán talál az ember.. legalábbis 15 éves lány létemre még nem találkoztam ilyen személyiségű fiúval (ezeket kb az egész Bangtan tagokról el lehet mondani,nem feltétlenül CSAK Kook-ról,de mivel a kérdés róla szól ezért is hoztam fel őt most)

Golden maknae:) ha van olyan,akkor ő tényleg az🙃

2018. aug. 1. 19:09
 25/31 anonim ***** válasza:

Sajnos szerintem PONT szegény Jungkook nem tehet erről az egészről,ezt a cég rendezi meg,hogy minden így legyen,te pedig kedves kérdező, nagyon olyan nemben irtad még, mintha erről Jungkook tehetne,holott közel sem

Utolsó voltam!!!

2018. aug. 1. 19:11
 26/31 anonim ***** válasza:
53%

Igaza van annak aki azt mondta Jimin felkapott lett,az Ellen showban tavaj és most is neki sikitottak az ARMY-k a legjobban a bemutatkozásnál,és Jimin is piszok jó pasi szóval ja..de egyébként ezt mindegyik BTS tagról eltudom mondani :')

Jungkook..húúú ő nehéz helyzet,a legtöbb rajongót aval veszi le a lábáról hogy valami borzasztóan szexi és fülbemászó hangja van,tud aranyos és szexi is lenni,sokszor mind kettő egyszerre *.* helyes,jó teste van meg tudjátok:D

és ott van V...na az a V annak olyan arca van mint egy 3D babának,az a fiú eskü egy született helyesség,a hangja.....hát úristen el tudnák rá élvezniXDD imádom♥

a teste is szexi szóval ja,imádjuk Taetae babát♥

mivel a maknae line volt felhozva,ezért a hyung line-t most nem fogom leirni,de őket is imádom,nagyon szeretem a gyorsasági tempójukat😏

na jó elég a perverzkedésből,még a végén egy perverz földönkívülinek fognak itt hinni páran😂😂😂

A BTS egy nagyon jól össze válogatott banda,nincs is biasom,mert egyszerűen lehetetlen választani közülük,mondjuk szerintem evel minden true army igyvan:)

Jungkook meg nincs túlértékelve csak igyekszik mindenben amiben tud és a rajongók meg ezt szeretik ezért teszik felkapottá;)

2018. szept. 29. 18:23
 27/31 anonim ***** válasza:
56%
Ja meg még ott van Jin is a nagy worldwide handsome istencsászár kijelentéseivel és a rohadt jó testével meg a csókra álló szájával(Jimin 2😂😂) szóval ja,szeressük őket,megérdemlik♥
2018. szept. 29. 18:26
 28/31 anonim válasza:
Igen
2023. máj. 26. 12:28
 29/31 anonim ***** válasza:

Nem kookot hibaztatom emiatt,hanem a rohadt Big Hitet,nem tudom,hogy nekik Jungkook-e a kedvencük,de ebből nekem nagyon ez jön le...vagy nem is tudom

Jin...jó val több sort és figyelmet érdemel,ugyanez Namjoonnal.

Tae is túlértékelt valamilyen szinten,de nem úgy MINT JK

Jimin átlagos

Yoongi-nak is kevés sora van rapper létére,mert tudom,hogy a rapperek csak rappelnek.

J-Hope,igen valóban lehet,hogy főtáncos(legjobb táncos a BTS-ben),de ezt a Big Hit nem annyira értékeli,sokszor hátul szokott táncolni(persze rengeteg olyan zene van ahol szokott elől is),nem tudom hogyha nem elől táncol akkor miért őt választottak főtáncosnak?

júl. 22. 17:09
 30/31 anonim ***** válasza:

JK a bias wreckerem...de úgy gondolom,hogy valóban túlvan értékelve,lehet hogy nagyon aranyos meg minden,meg hogy nem ő tehet róla,de már zavar engem nagyon,hogy mindig a középpontban van,minden MV-ben feltűnik/kitűnik,neki van a legtöbb sora a zenékben,mindenkinek ő a kedvence,általában a zenék 70%-ban Jungkookot lehet látni,mondhatni a zenék 70%-át JK birtokolja.

Jint és RM-et nagyon sajnálom,hogy ennyire alulértékelik őket,pedig nagyon tehetségesek,jóképűek.Sokkal több sort érdemel Jin.Bár az utóbbi időkben sokat fejlődött tehetség szempontból,és most már valamennyire több sora van.

Szegeny J-hope-ot is nagyon alulértékelik,pedig a tánc tudása valami hihetetlen(soha nem tudnék így táncolni),szexi,JÓKÉPŰ(tudom,hogy mindenkinek más az ízlése,de attól még nem kell leROnDáZni),sokat törődik az Army-kal,nagyon figyelmes,és nagyon szereti az Army-kal,talán még jobban is mint a többiek.Gondoakodo és stílusos is.Vicces úriember.

Jimin-ről annyi,hogy szerintem ő az egyik legtehetségesebb tag(My bias),nem mondom,hogy a legjóképűbb,mert tényleg nem ő a leghelyesebb.Neki is sok sora van,de Kookit nem lehet túlszárnyalni.Végszó:Jóképű,jól táncol/énekel,cuki,segítőkész,úriember stb...

Taehyung...nagyon jóképű,mint Jin.Nagyon aranyos,érzékeny,de közben szexi is,imádja tagjait,kötődő személység,extroveltált(Mint Jimin),sok mindenben jó,természetes tehetség,nagyon jó a divatérzéke.

UI.:Egy picit elkanyarodtunk a kérdéstol,csak elkalandoztam,NaGyoN kedvelem JK lehet,hogy túlvan értékelve,de nem az ő hibája,a Big Hit rosszul bánik a tagokkal.Jungkooki is ugyanúgg egy érzékeny,kedves,ExTrÉm tehetséges,kOnkRÉtAn MiNdeNheZ ért!(Ez hogy lehetséges?)imádom a bunny mosolyát,nagyon jóképű.

júl. 26. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!