BTS rajongók! Csak szerintem van túlértékelve Jungkook?
Nem, nem azért írtam most ezt a kérdést, hogy nekem essen a sok army és elkezdje, hogy "Ő A GOLDEN MAKNAE" "TÖKÉLETES ÉS NINCS TÚLÉRTÉKELVE"
Mert nekem most már az jött le, hogy a legújabb armyk nagy részének csak Jungkook létezik, most már notóriusan ő énekli egy szám 75%-át, ő kapja a legtöbb screen timeot, az koncerteknél is volt, hogy csomószor ő éneklte a többiek részét, meg a fandom is úgy csinál mintha minden apró tette valami világmegváltó nyolcadik csoda lenne és már tökre átment a BTS a "Jungkook és a többi 6" című showba... ez valaki másnak is feltűnt?
Trollok kíméljenek meg a nethuszár armyk is
Őszinte leszek, és aki nem tűri a kritikát, az légyszíves ne olvassa el, vagy nem tudom.>< Jó, én szóltam.~
Um, nekem is Jungkook a biasom, de egyet kell értsek a kérdezővel, ugyanis mostanság tényleg ez van. Az okát nem tudom, de engem is frusztrál már egy ideje. És akár ki mit mond, tényleg így van. U-U
Talán mert szinte mindenbe jó?(oké most jöhetnek a sok beszólások hogy ő sem tökéletes meg hasonlók)
Tisztába vagyok vele,de ami ahhoz kell,hogy egy vad idegen megszeresse(gondolok itt most pl egy új ARMY-ra/már ha megszereti)ahhoz megvannak a kellő tehetségei
Pl nagyon erős, szépen rajzol, iszonyat jó hangja van, elképesztően táncol,jó mindenféle vetélkedőkben és játékokban,ne felejtsük el hogy nem néz ki rosszul.. sőt 😏
Egyszerűen még én sem tudom néha elmagyarázni, miért vesz le a lábamról (Jimin a bias wreckerem,de Kook néha vetekszik vele)
Aztán ott van a belső..egy aranyos, mosolygós,kedves, segítőkész srác,ilyet a mindennapokban ritkán talál az ember.. legalábbis 15 éves lány létemre még nem találkoztam ilyen személyiségű fiúval (ezeket kb az egész Bangtan tagokról el lehet mondani,nem feltétlenül CSAK Kook-ról,de mivel a kérdés róla szól ezért is hoztam fel őt most)
Golden maknae:) ha van olyan,akkor ő tényleg az🙃
Sajnos szerintem PONT szegény Jungkook nem tehet erről az egészről,ezt a cég rendezi meg,hogy minden így legyen,te pedig kedves kérdező, nagyon olyan nemben irtad még, mintha erről Jungkook tehetne,holott közel sem
Utolsó voltam!!!
Igaza van annak aki azt mondta Jimin felkapott lett,az Ellen showban tavaj és most is neki sikitottak az ARMY-k a legjobban a bemutatkozásnál,és Jimin is piszok jó pasi szóval ja..de egyébként ezt mindegyik BTS tagról eltudom mondani :')
Jungkook..húúú ő nehéz helyzet,a legtöbb rajongót aval veszi le a lábáról hogy valami borzasztóan szexi és fülbemászó hangja van,tud aranyos és szexi is lenni,sokszor mind kettő egyszerre *.* helyes,jó teste van meg tudjátok:D
és ott van V...na az a V annak olyan arca van mint egy 3D babának,az a fiú eskü egy született helyesség,a hangja.....hát úristen el tudnák rá élvezniXDD imádom♥
a teste is szexi szóval ja,imádjuk Taetae babát♥
mivel a maknae line volt felhozva,ezért a hyung line-t most nem fogom leirni,de őket is imádom,nagyon szeretem a gyorsasági tempójukat😏
na jó elég a perverzkedésből,még a végén egy perverz földönkívülinek fognak itt hinni páran😂😂😂
A BTS egy nagyon jól össze válogatott banda,nincs is biasom,mert egyszerűen lehetetlen választani közülük,mondjuk szerintem evel minden true army igyvan:)
Jungkook meg nincs túlértékelve csak igyekszik mindenben amiben tud és a rajongók meg ezt szeretik ezért teszik felkapottá;)
Nem kookot hibaztatom emiatt,hanem a rohadt Big Hitet,nem tudom,hogy nekik Jungkook-e a kedvencük,de ebből nekem nagyon ez jön le...vagy nem is tudom
Jin...jó val több sort és figyelmet érdemel,ugyanez Namjoonnal.
Tae is túlértékelt valamilyen szinten,de nem úgy MINT JK
Jimin átlagos
Yoongi-nak is kevés sora van rapper létére,mert tudom,hogy a rapperek csak rappelnek.
J-Hope,igen valóban lehet,hogy főtáncos(legjobb táncos a BTS-ben),de ezt a Big Hit nem annyira értékeli,sokszor hátul szokott táncolni(persze rengeteg olyan zene van ahol szokott elől is),nem tudom hogyha nem elől táncol akkor miért őt választottak főtáncosnak?
JK a bias wreckerem...de úgy gondolom,hogy valóban túlvan értékelve,lehet hogy nagyon aranyos meg minden,meg hogy nem ő tehet róla,de már zavar engem nagyon,hogy mindig a középpontban van,minden MV-ben feltűnik/kitűnik,neki van a legtöbb sora a zenékben,mindenkinek ő a kedvence,általában a zenék 70%-ban Jungkookot lehet látni,mondhatni a zenék 70%-át JK birtokolja.
Jint és RM-et nagyon sajnálom,hogy ennyire alulértékelik őket,pedig nagyon tehetségesek,jóképűek.Sokkal több sort érdemel Jin.Bár az utóbbi időkben sokat fejlődött tehetség szempontból,és most már valamennyire több sora van.
Szegeny J-hope-ot is nagyon alulértékelik,pedig a tánc tudása valami hihetetlen(soha nem tudnék így táncolni),szexi,JÓKÉPŰ(tudom,hogy mindenkinek más az ízlése,de attól még nem kell leROnDáZni),sokat törődik az Army-kal,nagyon figyelmes,és nagyon szereti az Army-kal,talán még jobban is mint a többiek.Gondoakodo és stílusos is.Vicces úriember.
Jimin-ről annyi,hogy szerintem ő az egyik legtehetségesebb tag(My bias),nem mondom,hogy a legjóképűbb,mert tényleg nem ő a leghelyesebb.Neki is sok sora van,de Kookit nem lehet túlszárnyalni.Végszó:Jóképű,jól táncol/énekel,cuki,segítőkész,úriember stb...
Taehyung...nagyon jóképű,mint Jin.Nagyon aranyos,érzékeny,de közben szexi is,imádja tagjait,kötődő személység,extroveltált(Mint Jimin),sok mindenben jó,természetes tehetség,nagyon jó a divatérzéke.
UI.:Egy picit elkanyarodtunk a kérdéstol,csak elkalandoztam,NaGyoN kedvelem JK lehet,hogy túlvan értékelve,de nem az ő hibája,a Big Hit rosszul bánik a tagokkal.Jungkooki is ugyanúgg egy érzékeny,kedves,ExTrÉm tehetséges,kOnkRÉtAn MiNdeNheZ ért!(Ez hogy lehetséges?)imádom a bunny mosolyát,nagyon jóképű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!