Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » BTS rajongók! Csak szerintem...

BTS rajongók! Csak szerintem van túlértékelve Jungkook?

Figyelt kérdés

Nem, nem azért írtam most ezt a kérdést, hogy nekem essen a sok army és elkezdje, hogy "Ő A GOLDEN MAKNAE" "TÖKÉLETES ÉS NINCS TÚLÉRTÉKELVE"

Mert nekem most már az jött le, hogy a legújabb armyk nagy részének csak Jungkook létezik, most már notóriusan ő énekli egy szám 75%-át, ő kapja a legtöbb screen timeot, az koncerteknél is volt, hogy csomószor ő éneklte a többiek részét, meg a fandom is úgy csinál mintha minden apró tette valami világmegváltó nyolcadik csoda lenne és már tökre átment a BTS a "Jungkook és a többi 6" című showba... ez valaki másnak is feltűnt?

Trollok kíméljenek meg a nethuszár armyk is

2017. szept. 18. 21:48
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Nos, igen...

Nem értem szegény Monnak miért kell beszólni amikor soha senkinek se árt...

Igen, ezzel tisztában vagyok csak most az elmúlt időszakban még jobban ráállt az egész fandom

2017. szept. 20. 16:55
 12/31 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem most Jimin is nagy figyelmet kapott, ő kapta az introt, és a koreót, mert nem volt annyi szóló line-ja mint a többieknek, szóval nem kell ennyire támadni Kookiet, ő a frontember, ez van ._.

Máskor Hobi kapta a Koreót, és a intrót, a rapp line-nak ott van a cyhper meg a Mic Drop, Jin meg.. na igen, neki több rész járna, de most többet kapott mint általában. V meg tök sok screentimeot meg line-t kapott.. És csak hogy tudd, V-nek van a legtöbb rajongója :D mind a 6 tag szerint ő a legnépszerűbb, tudod internacionálisan lehet hogy Kookie, de Koreaában V vagy Jimin, vagy ott vannak még a filippinók . Az igaz hogy Jungkook elviszi egy szám felét, de ez már régóta így van, nem most kell meglepődni rajta

2017. szept. 20. 21:57
 13/31 anonim ***** válasza:
68%
És ezt úgy mondom, hogy egyszer majdnem elkezdtem megutálni Kookiet amiért ennyire sok szerepet kap. Átmentem ezen én is, de viszonlag gyorsan átláttam a helyzetet,plussz az irántuk tápált imádatom miatt nem tudtam nem szeretni akár egyet is belőlük..
2017. szept. 20. 21:59
 14/31 A kérdező kommentje:

Itt nem támadja őt senki csak kérdeztem mások véleményét elmondták az előző kommentelők hogy mi a véleményük ezzel kapcsolatban de mindenki kihangsúlyozta hogy ezzel nem Jungkookot utálják csak a véleményüket írták le ;)

Hát attól függ milyen pozícióban frontember, mert úgy alles zusammen Rap Mon a leader így hát a frontember is (nem kötekedni szándékozom, ne értsd félre)

2017. szept. 20. 22:34
 15/31 anonim ***** válasza:
42%
a fő vocal , és a dance line miatt ő a frontember, a leader szerintem más c:.
2017. szept. 21. 17:53
 16/31 anonim ***** válasza:
61%

Szia^^

A.R.M.Y vagyok...DE! Egyre szomorúbb vagyok emiatt, ami töténik. Jimin az UB-m, és szerintem nagyon tehetség, imádom, tisztelem. Én úgy érzem, hogy a kezdetek kezdetén Jimin kapott több szerepet. És ez nagyon hiányzik... Mindenkit szeretek a bandából. De az hogy Jimin egyre hátrébb kerül (DNA), és Jinre (most kivételesen több részt kapott, eszméletlenül boldog voltam emiatt) és Namra szinte alig jut figyelem, elkeserít... Jimin a személyes okaimból kifolyólag, a többiek miatt hogy egyre hátrébb kerülnek, JK pedig egyre előrébb.. (Ha Jm-t nézzük, megkapta az Improt ami kicsit megvigasztalt). Egy szó mint száz, szeretném ha több figyelem jutna a többiekre:(( Remélem érthető voltam, és nem tűnök Jk ellenesnek. ^^ Bízzunk a bighitben, hogy (mint ahogy most Jin- több szerepet kapott) minden rendben lesz, és kicsit visszavesznek Jk-ból. ^^ Szé estét mindenkinek!

2017. szept. 22. 20:48
 17/31 A kérdező kommentje:

Szia! Nyugi nem tűntél ellenesnek:D

Nos, igen... nekem is rég Chim volt az UB-m és emlékszem, hogy örültem mikor megtudtam hogy pl a Dangerben neki volt a legtöbb része vagy milyen boldog voltam mikor úgy kapott egy kis figyelmet hogy nem kellett semmit megmutatnia a testéből...

Ami Jint és Joont illeti valóban ennél jóval több figyelmet érdemelnének...

2017. szept. 22. 23:12
 18/31 anonim ***** válasza:
71%

Sajnos egyet kell értenem, hogy Kook nagyon felkapott mostanság...Szegény Rapmont pedig már egy jó ideje úgymond hanyagolják pedig igenis nagy szerepe van! Ha ő nem lenne BTS se lenne. Rengeteg mindent köszönhetünk neki, főleg úgy, hogy ő a leader. Viszont a buszos témára visszatérve, ez mind szép és jó meg örülünk, hogy Kook ennyire sikeres stb. de azon kicsit kiakadtam ( szóljatok ha tévedek ) ugyanis Namoont még csak a Twitter-en se köszöntötték fel. De lehet, hogy csak én nem vettem észre vagy valami, de aznap én egy darab posztot nem láttam, hogy Happa B-day Rapmon...

Ugyan ez a helyzet Jinnel

Szeretem őket és az egyik kedvenc bandám,de ez a téma már egy ideje szúrja a szemem. Legalábbis a többi tagnak nem feltétlenül esik jól...

2017. szept. 27. 19:55
 19/31 A kérdező kommentje:

Igen, ezen én is csodálkoztam, hogy nem is trendelt a #HappyRMDay de igazából ehhez már hozzákszoktam (RM biased vagyok)

Nagyon rossz irányba haladnak sajnos a dolgok…

2017. szept. 27. 23:02
 20/31 anonim válasza:
88%

Nekem Suga a kedvencem. Es nekem is feltunt hogy jungkook milyen sok figyelmet kap, de en bizom benne hogy ez megvaltozik, amint az uj army-k megismerik oket, ês nem csak a kulsot nezik, hogy milyen fiatal meg h (jaj, hat neki milyen sok szerepe van, ôt mar meg tudom jegyezni)

Mikor latok egy videot, ahol a tobbiek vannak a kozepbontban akkor aznap mar semmi sem rontja el a kedvem, nagyon boldog vagyok olyankor. Persze nem azzal van a problema hogy jungkook sok figyelmet kap, hanem hogy az uj army-k csak vele foglalkoznak es a tobbiek hatterba szorulnak, nagyon szeretem jungkook-ot de ha nekem faj az hogy (mint mondtak mar tobben is elottem) Jin meg Nam ennyire hatterbe szorul (Yoongi is!!) akkor nekik milyen lehet ezt atelni, es ettol meg jobban faj.. :(

De ez nem valtoztat azon hogy hogy nezek kookra, szeretem ugyanugy mint eddig, es akkor is fogom ha a "nagy BTS rajongok" akik meg sem tudjak kulomboztetni oket, mar nem is fognak rajuk emlekezni.

Es kerlek titeket ha valaki rosszat mond a BTS re akkor ne szalljatok szembe vele, fogatjatok el hogy kimarad a jobol, es probaljatok visszafogni magatokat a fiukert, mert ez rajuk rossz fenyt vet, es megjobban ellene lesz.

Hozzatennem hogy ezt nem az elozo hozzaszoloknak uzenem, de meg biztos sok k-pop fan megtalalja ezt a kerdest, es csak gondolkozaskepp irtam, mert ok annyit tesznek ertunk, ne mi legyunk azok akik leromboljak ezt. Fighting :)

2017. okt. 18. 22:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!