Palvin Barbiról mi a véleményetek?
Sosem csavartam ki rá a kígyómat. Nem azért, mert nem szép, hanem azért mert ÉN nem találom szexuálisan vonzónak, pedig a teste is megfelel a 2017-es trendnek.
Számomra Ő a magyar Mona Liza v. Szűz Mária.
(az a süket néma lány sokkal vonzóbb+cuki "matyóhímzés")
Szerintem nagyon szép, egy igazi bombázó.
Nyilván azt nem lehet kijelenteni, hogy a "legszebb", mert ilyen a világon nincs. Mindenkinél van szebb.
Hogy reagáljak néhány előző válaszra:
Az ilyen munkákhoz valóban nagyon szépnek kell lenni, ha nem nézne ki ennyire jól, akkor nem lenne ott, ahol. Viszont a hátszélnek is nagyon fontos szerepe van ezen a területen. Tehát bizonyára kellett egy bizonyos háttér ahhoz, hogy ő legyen "A Palvin Barbi". Ha az összes magyar fiatal felnőtt lányt vesszük, akkor kb. az 1-5%-uk be tudná tölteni Barbi pozícióját, tehát nem egyedi, hogy ilyen adottságokkal rendelkezik, mindenki pótolható.
Gondoljatok bele, a szépségversenyeken is hogy tudnák már eldönteni teljesen objektíven, hogy mondjuk az (most csak hasra ütök) 50-70 gyönyörű jelentkező közül ki az az egyetlen egy, aki a legszebb? Sehogy. Általában az ilyen rendezvényeken a “szponzoroknak” (család stb.) meg kell venniük a helyezéseket. Pl. hogy a top 10-be beválasszon a zsűri, ahhoz x forintot/dollárt /akármit kell fizetni, ha top 3-as akarsz lenni, akkor még többet, ha meg akarod nyerni, akkor meg a legtöbbet. (Ez persze nem von le semmit a győztes külsejéből, mert feltehetően egy bombanő lesz.)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!