Palvin Barbiról mi a véleményetek?
Aha persze.
Figyelj a szüleinek a Westend-be van cipőboltja, akkor miről beszélünk.
Van pénzük, megveszik a sikert a lányuknak.
Ennyi.
A szülei cipőboltja és a csaj kinézete hogy a fészkes fenébe függ össze magyarázd már el?
Nálam amúgy 10/10-es csaj.
Na akkor tisztázzunk pár dolgot.
Ha van pénzed és tegyül fel "kinézel valahogy", szépen bevárásolod magad valamilyen divatmagazinba, okas?
Következő: persze ha sajnos egyik karod hiányzik, ez annyira nem fog sikerülni.
köszi.
Szerintem sem olyan nagy szám. Pár nyilatkozata alapján pedig rendkívül nagyképű és beképzelt.
Amire mondhatjuk, hogy van neki mire...persze...másnak is van, még sincs mindenki elszállva magától.
Értem,te most a divatszakma ellen lázadozol,ami igazából nem érdekel senkit,meg amúgy is tudjuk mi fán terem a siker az ilyen tingli tangli munkáknál.
Ettől függetlenül még bomba nő a Palvin Barbi és valami egészen furcsa ízlésvilága kell legyen egy férfinak,hogy ne találja szépnek.
"Ettől függetlenül még bomba nő a Palvin Barbi és valami egészen furcsa ízlésvilága kell legyen egy férfinak,hogy ne találja szépnek."
Kezdődik.
Bomba nő? Legyen igazad.
Barbi szerintem egy csaj aki karcsú mondjuk.
De ez a téma hogy ki kicsoda top modell meg ki a legszebb ez egy olyan téma ami ökörködésbe torkollik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!