Michael Jackson miért halt meg?
Hivatalosan propofol túladagolás miatt bekövetkezett szívleállástól.
Ugyanakkor ezt még 99.9%-ban túlélhette volna, ha az orvosa nem követ el, számtalan orvosi hibát.
-Propofol eleve kórházi körülmények között adható, műszeres megfigyelés mellett.
-Ilyen hosszútávon egyáltalán nem adható (kb. két hónap)
-Alvászavart propofollal kezelni egyszerűen ostobaság, és tudatlanság.
-Ebből kifolyólag Michael gyakorlatilag két hónap alatt sosem pihente ki magát. Nem kerül sosem elegendő REM-fázisba.
-Egyedül hagyta a propofol beadása után
-Későn vette észre, hogy megállt a keringése
-Az ágyon kezdte meg újraélesztését
-a 911-et jóval, de jóval később hívta fel...
"Kedves 4-es
Sajnos én is szerettem volna ezt hinni,imádtam Jackot,rengeteg dvd-m és könyvem is van róla,de sajnos nemrég megtalálták egy ilyen titkos raktárját :/"
Az csak a bulvár találta ki, nem kell bedőlni minden manipulációnak. Nem találtak semmit a rendőrség is megerősítette. Ha már annyira okoskodni akarsz akkor inkább a hivatalos jelentéseket olvass, de ha csak manipulatív hazug szennylapokat olvasol akkor inkább maradj csendben.
Amúgy meg nem hinném hogy annyira szeretted ha Jackonak a gúnynevén hívod ami idiótát jelent és Michael is utálta.
Nem volt eunuch! Ezt megint a média találta ki! Joe nem sterilizalta!
Michael egy egészséges férfi ember volt!
És mostmár nagyon unalmas hogy mindenkit ez izgat,hogy milyen volt szexualisan!
Jó ember és kész! A magánélete az övé volt csak! Hogy hány nővel és mikor feküdt le az senkire nem tartozik!
Női hangon???? 😂
Lombikbébi? És abba nem gondoltàl bele, hogy Debbie nem tudott foganni?
Kétszer nősült, és Presley lánya valóban érdek házasság volt.
Pán Péter szindrómás volt, attól még tudott szexelni.
A legkisebb fiú(Blanket) nagyon hasonlít Michael Jackson-ra, ahogy a lány is, Paris is.
A másik fiú Prince meg a vitiligot örökölte a hangjától.
Vékony hangról pedig... Négereknek vékony a hangjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!