Michael Jackson utálok miért utáljátok Michael Jackson?
Próbáltad már meg ismerni?
miért hiszitek el amit a média mond?
Megvan mindenkinek a joga, hogy szeresse vagy utálja. Emberileg nem igazán normális dolog fekából fehérré operáltatni magát. - konzervatív felfogás. Illetve a pedofil botrányok is lehet, hogy csak mondva csináltak, mert így leakaszthattak csomó pénzt róla.
A zenéi közül van párnak egy kicsit "meleg" beütése, ez olyan, h van aki szereti Justin Biebert és van aki utálja.
Jó abban igazad van hogy mindenki azért rajong akiért akar
De viszont abban nincs igazad hogy műtét miatt lett fehér mert ilyen nincs sőt lehetetlen
Michael ebben szenvedett [link]
És miaz hogy a dalainak meleg beütése van melyik azok a dalok?
Arra én is kíváncsi lennék, hogy melyik dalának van meleg beütése... Láttátok már a dalszövegeit?!
Soha nem értettem azokat, akik utálják Őt. Ha egy kicsit utánajárnának, és nem hinnék el a média szennyeit, mindjárt más lenne a helyzet.
Ha meg valaki nem akar utánajárni az a hazugságokat se terjessze. "Aki elhiszi a hazugságot, táplálja azt."
Ő nem bűnös semmiben, nem pedofil.
Az arcát pedig nem műtette át! Csak az orrát, a plasztikát pedig NEM MICHAEL JACKSONNAK TALÁLTÁK KI! 2 betegségben szenvedett, lupusz és vitiligo. Az én családomban van mindkettőből, tudom mivel járnak. Michael nem hazudott!
Ne utáljátok! Érző lélek volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!