Miért mondják, hogy Jungkook a legizmosabb a Bts-ből?
Hát,Jungkookie számomra izmosabbnak tűnik - legalábbis így a kijelzőkön keresztül pillogva, eddig folyton erre a véleményre jutottam. ^^' Nem volt szerencsém még olyan videót szemlélni, ahol nem ő nyert volna az amolyan 'erőiket fitogtató' játékokban/versenyekben (a kamerák előtt). Példának okáért Chimet mondjuk nem egyszer győzte már le szkanderben, szinte erőlködnie sem kellett, emellett pedig simán felkap és a hátára dob egy tagot, ha úgy tartja kedve, nem igaz? :'D
Egyébként olykor én is elgondolkozom magamban ezen a kérdésen, hiszen Jiminről is rengeteg olyan kép létezik a világhálón, amiből kiderül, hogy ő is igazán izmos testalkatnak örvend~
Mind kettő izmos de most Jungkook különösen kigyurta magát úgyhogy ő az izmosabb :D
Olvastam egyébként neten angolul egy olyat hogyan néznek ki a valóságban és a csaj aki látta őket azt mondta Jungkook bicepsze 2x akkora mint ő maga :''D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!