BTS Jungkook szereti az alacsony lányokat?
Figyelt kérdés
Legtöbb helyen azt olvastam, hogy a min 168 centis lányok az ideáljai, de ezt megváltoztatta, min. 160 centisre. Az lenne a kérdésem, hogy ettől még szereti a 160 centi alatt lévő lányokat? Nekik is lehet esélyük nála?2017. márc. 26. 20:06
1/19 anonim válasza:
Hát ha koreai, akkor biztos van esélye.
2/19 anonim válasza:
Az ideal csak egy magadban felallitott kep. JK egyertelmuen engem szeret, magassagtol fuggetlen!!<33
3/19 anonim válasza:
Nem tudom h az előző ezt most humornak szánta-e vagy komolyan gondolta, de ha utóbbi szerintem keressen fel egy pszichológust :D
Egyébként meg miért ne lehetne?
4/19 anonim válasza:
Persze,ez nem ezen múlik.
#2 keress fel tudok jo szakembert neked.:"D
5/19 anonim válasza:
Nem tudom ismered e IU-t, de ő jelenleg (vagy már nem) a lány ideálja, és ő kb. 160 cm.
6/19 anonim válasza:
IU nem a lányideálja, csak mikor Weekly Idolban kérdezték a kedvenc női előadóját Őt mondta..
7/19 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy régebben azt monda, hogy egy 168 centis vagy magasabb lányt szeretne, aki ettől függetlenül alacsonyabb nála..
8/19 anonim válasza:
168 centis lányok az ideáljai. Ez egy mondhatni rögzített adat régebbről. Azóta lehet változott, mindenesetre a nála alacsonyabbakat, de nem a törpe kategóriát szereti. (a megadott magasság alapján)
De elhihetitek, ha megszeret valakit, megtetszik neki valaki nem fog odamenni és centire pontosan lemérni..
9/19 anonim válasza:
#6 De volt egy másik videó, ami egy autóban játszódott, ahol Kookie és még 2 ember beszélgettek, és megkérdezték tőle, hogy van e barátnője, azt mondta nincs, de aztán elmondta, hogy van egy ideálja, és az IU. Egyébként meg nagyon szereti/szerette őt, Jimin elmondása szerint még rajongók által megszerkesztett közös képek is vannak JK telefonján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!