Mi az amit mindig is szerettél volna tudni Michael Jacksonról?
Figyelt kérdés
Vannak kérdéseid2017. júl. 26. 21:29
21/38 anonim válasza:
Nem olvasok bulvárt, csak hallottam. Nem túl kedves tőled ilyet mondani, ha már te mondtad hogy kérdezzek
22/38 A kérdező kommentje:
Te azt kérdezted hogy tényleg pedofil volt-e) ami azt jelenti vagyis gondolom hogy elhiszed
2017. júl. 28. 18:54
23/38 anonim válasza:
"Ha egy pár soros bulvár hülyeséget el tudsz olvasni akkor ezt olvasd el inkább "
Bunkó.
24/38 anonim válasza:
Amúgy ennek a kérdezőnek valaminagyon nem ok a fejében.
25/38 A kérdező kommentje:
Egy nem rajongó inkább ne kérdezen
hiába mondunk nekik bármit nem hiszik el
2017. júl. 28. 22:03
26/38 anonim válasza:
Nem baj a rajongás, csak ne ilyen formába tedd kérdező
27/38 A kérdező kommentje:
Én csak a rajongóknak akartam segítséget nyújtani 😃 nem olyanoknak akik nem rajongók
KOMOLYAN Az OLYAN MIÉRT ÍR!!!!!!!
2017. júl. 28. 22:56
28/38 anonim válasza:
nem írtad hogy csak rajongó kérdezhet. Azoknak egyébként sem lehet sok kérdése.
29/38 A kérdező kommentje:
1 igazad van nem írtam
2 az a ki nem rajongó tényleg ne kérdezen kivéve ha érdekli
3 miaz hogy nincs kérdésük? nem gondolsz a fiatal rajongókra akik most kezdek rajongani?
2017. júl. 29. 10:40
30/38 anonim válasza:
kérdező tényleg menj el pszichológushoz a sajàt érdekedben, mert ez màr beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!