Hogy ismerjem fel/jegyezzem meg könnyebben a BTS tagokat?
Nemrég ismertem meg őket de azóta egész nap őket hallgatom és nagyon megszerettem őket de nehezen ismerem fel őket.
J-hope, Rap monster, V, Jimin-t egyből felismerem de JK,Suga ès Jin-t keverem néha :D
Nekem nagyon jó az arcmemóriám, szóval 1 nap alatt megjegyeztem őket. Szerintem mindannyiuknak egyedi arca van, mert nincsenek átszabatva, mint az idolok többsége.
Lényeg a lényeg, tippet azért adhatok. Időrendi sorrendbe nézd végig az ÖSSZES eddigi klipjüket, amiket hétszer újranézel, hogy mindig egy bizonyos tagra fókuszálhass.
Érdekes tény, hogyha pl. összehasonlítjuk Jungkook '13-as és mostani képeit, egy laikus kapásból rávágná, hogy két külön embert lát.
Szóval, ha végigköveted a videókon keresztül, hogyan változott a külsejük (szerencsére Jungkookon kívül a többieknél ez nem annyira látványos), akkor végül nem fogod összetéveszteni őket, mert az agyad hozzászokik az arcszerkezetükhez és vele együtt a változásukhoz is (hogy tudományosabban fogalmazzak).
Ha elragad a név, nézz minden tagról külön-külön fanmade videót, bár szerintem arra már nem lesz szükség, ha az előbbi tippet megfogadod.
Na meg ugye a hangjuk és a bandában betöltött pozicíójuk is nagy segítséget nyújt.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!