Hogy tudnám könnyen elérni, amit Ariana Grande ért el? Nincs jó énekhangom, angolul meg nem nagyon tudok, német nyelvtanulás miatt.
Figyelt kérdés
2017. júl. 7. 16:00
3/10 anonim válasza:
Menj el 5 éves korodban a disney kiképzőtáborba, fizess egy csomó pénzt, hogy felfuttassanak. Cinálj gagyi zenét, vedd fel érte a milliókat aztán játszd el a hattyú halálát, hogy milyen rossz sorsod van.
4/10 anonim válasza:
Azt is kérdezhetnéd, hogy tudnád azt könnyen elérni, amit pl. Dmitrij Mengyelejev, viszont szar vagy kémiából, meg igazából szellemi fogyatékos is vagy.
5/10 anonim válasza:
Angolt fejleszd egy picit még, amúgy minden megvan. Német tudással még többre is viheted mint ő.
7/10 anonim válasza:
Az,hogy németül tanulsz,nem zárja ki az angol nyelvtudást. Én beszélem mind a két nyelvet közel felső fokon. Az angolt 10évesen kezdtem el tanulni, a német 22 évesen, szóval nem vagy semmiről lekésve.
Az,hogy bármilyen karriert fuss be világszinten,el kell költöznöd magyarországról. És kell egy adag szerencse is.
8/10 anonim válasza:
Fekűdj le minden kiadó fejesével, ha jól nézel ki.
9/10 anonim válasza:
Ariana Grande se könnyen érte el azt, amit. Már gyerekkorában játszott színházban, 8 évesen pedig sétahajón lépett fel, és hokimeccsen himnuszt énekelt. Amit mot látsz tőle, abban kb. 15-18 évnyi munkája fekszik.
10/10 anonim válasza:
Miért akarod más teljesitményéhez mérni a sajátodat? Inkább önmagadnak teljesíts, magadnak bizonyits.
Tedd egy kicsit lentebb a mércét akkor még siker élményed is lehet.
Mert sajnos szinte biztos, hogy nem tudnád ugyanazt elérni. Bár szerintem nem is baj mert egy kommersz semmi amit csinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!