A csaj aki a Körben játszotta Samarát, tényleg megőrült?
Figyelt kérdés
A japán horrorra gondolok, nem a feldolgozása. Azt hallottam, hogy megőrült, mert már félt önmagától.2010. máj. 20. 18:46
1/7 anonim válasza:
Én azt hallottam, h megmutatták neki még akkor a filmet, és nem bírta feldolgozni ahogy kinézett és bekattant és ezért diliházba csukták. De csak hallottam, szóval nem biztos...
2/7 Valkyrja válasza:
van egy másik horrorfilm, a Dark Floors, amiben egy hasonló korú kislány játszott egy skizofrén autistát. én róla hallottam, hogy megzakkant tőle, pedig abban nem volt kimaszkírozva egy jelenetben sem. tehát szerintem nem kizárható.
3/7 anonim válasza:
Első vagyok. Ne haragudj, de amit az előbb írtam az nem igaz.
Itt az IMDB adatlapja:
Biztos nem csukták be sehova, mert forgat még mindig, mondjuk inkább epizódszerepeket. De van róla mostani kép is és nem úgy néz ki rajta mint egy elmebeteg.
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy nem őrült meg de szegény csajnak az egész életére ki fog hatni ez a "trauma".. Én nem is tudom, hogy lehet ilyet tenni egy kisgyerekkel, hogy horror filmeket mutogatnak neki, saját magáról...
6/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán hogy 12 évesen egy horrorfilmben játszik, amitől még egy 30-as ember is össecsinája magát...
2010. máj. 21. 19:55
7/7 anonim válasza:
Hát ez az! Mondjuk láttam már sokkal durvább horrort is mint a kör, de azért az sem egy gyerekfilm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!