Dancsót szeretitek jobban vagy a Thevrt?
Figyelt kérdés
Egy esetleges youtube konfliktusban szerintetek ki nyerne?2017. jún. 27. 19:02
2/10 anonim válasza:
Nem egy műfaj, miért kellene ezeket összemérni? Ha meg akarod nézni hogy melyik jobb valamiben, akkor közös dolgokat kell vizsgálni. Ezekben annyi közös van hogy Youtube-on jelenik meg a tartalmuk, semmi más. Teljesen más műfaj, más stílusban, más közönségnek. Nincs olyan hogy az egyik "jobb" vagy "rosszabb", csak más, és mindenkinek más az ízlése. Pont ezért nem lehet hasznos választ adni arra hogy ki a jobb.
3/10 anonim válasza:
Youtube konfliktus. XD hogy mik vannak...
5/10 anonim válasza:
Egyiket sem szeretem, de ha választani kellene, hogy melyik tűnjön el egyszer végleg a süllyesztőben, akkor az a thevr legyen. De egy youtube konflikutosban a thevr nyerne, a véresszájú csalós (a szavazásokat rendre elcsalják) rajongóik miatt, akik simán kikészítenék a Dancsót.
6/10 Tóth Péter Tamás válasza:
Én cyriakra szavazok!
7/10 anonim válasza:
Egyiket se, proli médiaszemét az egész. Hogy ki nyerne? Nagy valószínűséggel a VR.
8/10 anonim válasza:
Egyiket jobban utálom, mint a másikat.
9/10 anonim válasza:
Egyiket sem szeretem , valószínüleg a TheVR nyerne.
10/10 anonim válasza:
Thevr sz..ar, Dancsónak a régi videói nagyon jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!