Justin bieber fanok! Ti miért szeretitek Justint?
Nos. Justint az emberiség fele utálja. Akkor meg miért szeretjük? Miért állunk szembe azzam a nemtudomhány millió utálóval, amikor mi is közéjük állhatnánk? A válasz egyszerű: Egy utáló sem bírná elviselni azt, amit saját maga tesz Justinal. A legtöbb ember ha annyi sérelmet kapna, mint Justin, csak egyetlen egy nap, öngyilkos lenne. Ő nem, ő kitart. Kibírt mindent. Ez pedig csak egy ok, amiért szeretjük.
A második ok, az a hatalmas szíve. Szegény családban nevelkedett, így amikor már összegyűlt az éneklésből egy kis pénze, nem az volt az első dolga, hogy megvegye magának a legújabb Iphone-t. Nem, ő házat vett a családjának. Aztán ugye ott van Avalana Ruth. Justin a kislány haláláig ott maradt vele. Játszott vele, felvitte a koncertjeire, szerette őt. A kislány is, mindennél jobban, Justint.
Harmadjára a tehetsége. Elítélik, amiért szerintük rossz a hangja és tehetségtelen. Ezeknek általában elszoktam magyarázni, hogy ezt azután mondja miután ő is magába megtanul 4-5-6 évesen dobolni, zongorázni, gitározni és trombitálni. Addig hallgasson. Ja és igen, későn mutálódott, ezért volt a karrierje elején vékony hangja.
És még sorolhatnám, hogy miért szeretem, de az túl hosszú ideig tartana. Szóval, kedves kérdező, érd be ennyivel.
Utolsónak:
Én pont így vagyok Michael Jacksonnal.
Én is kb úgy vagyok vele, hogy nem szerethet mindenki mindenkit. Nekem Michael a kedvencem, örökké az is lesz. Kinek ki a kedvence, ízlések és pofonok.
😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!