Justin Bieber - hogy lehet, hogy egyszer 100 testőrrel megy, egyszer meg beszabadul egy sima diszkóba egyedül?
Volt szerencsém most a milánói koncertjén részt venni, és láttam milyen őrület volt, sőt már rendőrök is kísérték a végén, akkora csődület volt körülötte.
De a koncertje után meg elment egy "snassz" helyi diszkóba és tök simán elvolt mindenki között a tömegben. Persze kb mindenki próbálta mobillal videózni, de lényeg h azt nem értem, ott pl miért nem volt őrület meg sikongatás meg ott miért nem volt ott a 100 testőre?
Valaki érti ezt?
tudom én, de Dzsásztinka pont szeret nagyon egészségesen élni, ez köztudott róla. teljesen kizárt.
de most tök jó, szal ott tartunk h igazából semmit se tud, csak azért van jó hangulat a koncertjein mert narkózik ... nem semmi.
Batyja, par eszrevetel, Tolem mint kivulallotol. En nem utaltam soha Jb-t, tok kozombos vagyok az emberre meg a zenejere is, nem az en stilusom de nem fikazom.
Viszont attol hogy koztudott rola hogy egeszsegesen el, lehetnek nem koztudott dolgai, ezt el kell fogadnod. Azt hogy cuccozik e azt se Te se En nem tudhatom, egyedul O es a szuk kore tudhatja, ez ilyen egyszeru. A masik meg az hogy valoban sokak szemeben szalka, foleg a palyakezdo stilusa miatt, habar mondom szemely szerint nekem nem volt vele param, sokak szamara volt unszimpatikus. Te is es En is voltunk/vagyunk/leszunk unszimpatikusak bizonyos embereknek, miert ne lehetne ez nala maskepp? Es szerinted rank irigyek akik fikaznak minket? Nem hinnem...manapsag ezzel az irigyseg szoval olyan konnyen dobaloznak, ha valaki utal valakit az mar irigy ra, kicsit rohejes. :D Na mindegy a kerdesedre viszont nem tudom a valaszt , talan a tomegtudat, hogy a koncerten csak miatta vannak ott, es ha valaki odamegy akkor a tobbi megy utana , viszont egy diszkoba nem miatta mennek el hanem hogy bulizzanak.
pályakezdő stílusa?
oké, nem tetszik, de látod, ez speciel eszembe nem jutna. láttam nem kevésszer, és pillanatnyilag sztem abszolút profi a színpadon. ezt pl elég sokan irigyelhetik tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!