Cristiano Ronaldo miért "használ" béranyákat azért, hogy legyenek gyerekei?
nos rákerestem és ami kiderült, hogy már van egy kisfia egy futó kalandból, de a gyereket eddig se ő nevelte, hanem az anyja
szerintem azért nem akarta hogy a barátnője terhes legyen, mert akkor vele időt kellene eltöltenie, foglalkozni kellene vele míg várandós, egyszóval felelősséget vont volna maga után, és most lehet a karrierje és az utazások miatt, vagy a felelősségtudat elől való menekülés miatt de szerintem ő ezt nem akarta, így egyszerűbb volt béranyát fogadni, akit kifizetnek és 9 hónappal később elhozzák tőle a kicsiket
bár ha már eddig se ő nevelte a fiát, a gyerek anyját meg lekoptatta, akkor nem tudom az új babákkal mennyi időt töltene, lehet hogy csak valami komplexus miatt akarta az új gyerekeket, de az is lehet a barátnője harcolta ki hogy ezzel magához láncolja, és ő csak úgy ment bele, ha béranya szüli őket
Pozitív példák miért nem merülnek fel soha híres, gazdag és irigylésre méltóan sikeres embereknél? :D
Elmondom! Mert ircsik vagytok! Irány az ircsi suli, érteeeeeem?
Hogy a kérdésre is válaszoljak, íme egy lehetséges ám pozitív példa: C.Ronaldo és a barátnője úgy döntöttek szeretnének egy közös gyermeket. Teljesen felelős és együtt meghozott döntés volt ez. Viszont C. Ronaldo és bnője nem akarta, hogy ez az anya szervezetét megterhelje, alakját elcsúfítsa. Ugye köztudott, hogy az ilyenkor fellépő biológiai folyamatok következményeként a nők melle megereszkedhet, súlyfelesleget halmoznak fel... stb.
Így úgy döntöttek közösen, hogy mivel megtehetik és a gyermek egészségét sem befolyásolja egy béranyának adják ki a feladatot. Természetesen jó pénzért.
Na?
Egyébként itt mindenki homi, csak ő nem. Szóval kuss legyen.
Nem a felelősséggel van baj, egy focistának nincs elég ideje foglalkozni a várandós barátnőjével. Ronaldo-nak meg van amire legyen arca, mert valamit el is ért az életben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!