Szerintetek a Bayern-nek mennyi esélye van a minimum 0-2-s végeredményre, és szerintetek Lewa vs Ronaldo a jobb? (Tudom hogy nem szabad össze hasonlítani a focistákat de kíváncsi vagyok)
Figyelt kérdés
2017. ápr. 18. 01:07
1/4 anonim válasza:
Miért ne szabadna? Max. azt szokták mondani, h más poszt ne hasonlítsd össze, de sztem azt is simán lehet, miért ne lehetne, legfeljebb nehezebb értelmesen egymás mellé állítani őket. Szerintem Lewandowski jobb, de tegnap kétségtelenül jól játszott Cristiano Ronaldo, pedig már nagyon leírtam, h nagy meccseken, BL egyenes kieséses szakaszban, jobb csapatok ellen nem tud gólt szerezni, most viszont ez az oda-vissza 5 gól tényleg nagyszerű teljesítmény volt, ha ezt a két meccset nézzük, talán ink. C. Ronaldo, de alapból nekem Lewa jobb, az utóbbi szezonokat nézve.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is inkább Lewa oldalán állok és tegnap Ronaldo les gólt lőtt de, megadták szóval gól.
2017. ápr. 19. 21:45
3/4 anonim válasza:
Persze, szabálytalan gól volt, de azt azért látni kell, hogy 3x szabályosan gólt szerzett és a másik kettő is mutatja, hogy folyamatosan ott van a kapu előtt, helyzetbe hozható, nagyon gólerős játékos. Valahogy megint felszívta magát, már ellenünk is tetszett a játéka, de most még inkább meglepett, hogy ennyire jó volt. Egy igazi gólerős, atletikus szélről befelé húzódó támadó, de ez azért nem minden, és voltak időszakok, amikor hiába szolgálták ki, lőtt rengeteget kapura, olyan szinten nem jöttek a gólok, főleg a nagyobb meccseken (ezért nem tartom a legjobbnak, meg kiemelkedőnek a mezőnyből, de most tényleg megmutatta, hogy egy igazi klasszis).
4/4 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet értek,bár nem örülök ,hogy ők nyertek de ,valamilyen szinten megérdemelte(k)
2017. ápr. 20. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!