Szerintetek jobban néz most ki a Tokio Hotel énekese mint régebben? Linkelek képeket
Biztos mindenki emlékszik az oroszlánsörényes Billre, és ma rákerestem és nagyon meglepődtem. :D Alig ismertem rá,és őszintén szólva nekem most így sokkal szimpatikusabb, meg szebb is így, vagy nem is tudom hogy mondjam...jobb lett, na :D Szerintetek?
Az én álmaimban örökké így marad meg
Bill Kaulitz:
Mint egy vidám, energikus, határozott egyéniség.
Az a kép amit 2017-ben látok: egy mesterkélt, ízlésficamos srác, akinek szét van csúszva a világ az orra elõtt, az egyénisége elkopott,a drogokat inkább nem is említem.
Beszippantotta Amerika és kifodult önmagából. Sajnálom. :(
Persze mindenki változik, nem mondom, hogy nem, de ez kissé túlzás.
Egyébként a tehetsége azóta is töretlen, sajnálom, hogy már nem játszák az újabb klippjeiket a tévében.
Nekem a régi és a mai Bill is nagy szerelem :D ♥
De a régi Billt és Tokio Hotelt kívánom vissza!! :(
Bááár azért ez a mostani fekete haj nagyon szimpi :P ♥
Amúgy én bízom benne hogy visszafognak térni a régi önmagukhoz , De legalább Bill a kinézetéhez ☺
Látok erre esélyt , ugyanis megint elkezdte feketére festeni a körmét , meg ugye a haj.. háát reménykedjünk reménykedjünk♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!