Biztos hogy a sztárral msn-ezünk?
Van hogy valahogy sikerül megszereznünk egy sztárnak az msn címét, felvesszük őt, és "beszélünk" vele. De most felütötte a fejemben magát egy olyan gondolat, hogy furcsa lenne szerintem ha egy sztár (akinek alapjában) rengeteg dolga van ott ülne egy gép előtt és msn-ezne.
Lehet hogy hülyeség amit gondolok, de szerintem a "sztár msn"-eket csak azért hozzák létre hogy a rajongók örüljenek, és szerintem a rajongók nem a sztárral msn-eznek, hanem egy sztár által megbízott valakivel, vagy ha úgy tetszik egy dublőrrel, szal összefoglalva a sztár msn egy dublőr msn:-)
Naná!
Ez olyan, mint amikor leveleket írnak nekik, kapnak napi 10000000 darabot, és valaki(k) ír(nak) a nevükben választ.
tuti kamu
twitteren is van csomó sztár fenn..persze nagy részük kamuprofil...a sztár nevében írogatnak.
ne dőlj be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!