Johnny Depp-be élete során (legalább) egyszer mindenki beleszeret. Egyet értesz?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 17:39
11/29 anonim válasza:
Szinte az összes ismerősöm volt már belezúgva xD
12/29 anonim válasza:
Ő a kedvenc színészem, de nem vagyok, és nem is voltam belé soha szerelmes.
15/L
13/29 anonim válasza:
Ha az lenne a kérdésed hogy életében egyszer mindenkinek megtetszik-e, akkor igen lenne a válaszom. De szerelmes szerintem nem lehet senki sem olyasvalakibe akit nem is ismer egyáltalán. Legfeljebb ha fogalma sincs mi az a szerelem.
14/29 anonim válasza:
Ha az lenne a kérdés hogy tetszik-e mindenkinek akkor is nem a válasz. Erre itt vagyok példának én is, nem rossz színész, de egyáltalán nem jön be, és ezzel nem vagyok egyedül.
15/29 anonim válasza:
Nagyon jó paaaaasi*-*
De nem vagyok belé szerelmes,még csak nem is tetszik.A tetszés nálam a szerelem előtti lépés...
Viszont barátnőmnek és tesómnak is bejön,mint férfi:)
15/L
16/29 anonim válasza:
Nagyapám állítja, ő sose volt bele szerelmes...
18/29 anonim válasza:
persze, meg Orlando Bloom-ba, Robert Pattinson-ba ésatöbbi.. =D
én nem 14/L
19/29 anonim válasza:
Tessék itt vagyok élő bizonyítéknak, hogy nem szerettem bele, pedig egészséges, hetero beállítottságú lány vagyok. Nem tudom, mit esznek rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!