Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Igaz lehet, hogy vele chateltem?

Igaz lehet, hogy vele chateltem?

Figyelt kérdés
Ma délután felmentem a chatre. Elkezdtem beszélgetni egy pasival, én írtam rá, mert érdekes volt a neve. Beszélgettünk, szeret segíteni az emberek lelkén. 3 gyermekes, indiai származású apuka. A beszélgetés közben elárulta hogy ő Joshi Bharat. Olyan akcentussal ír, mint ahogy a műsorban beszél. Azt mondja, senki nem hiszi el neki, hogy ő az. De nem is zavarja, segíteni szeretne. Nekem ez rettentő furcsa. Tudom a chat a legkamusabb oldal, de lehetséges hogy valaki egy tv-s személyiség nevében szórakozásból chatel? Nem kap valami büntetést? Bocsánat, ha hülye kérdést tettem fel, de mi ez, valami vicc lehet?
2010. máj. 16. 17:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem akarlak lelombozni, de sztem 99,99 %, hogy nem ő volt az.
2010. máj. 16. 17:34
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
de mi az, h olyan akcentussal írt? Az akcentus az hanglejtést jelent, ezt írásban nem hallotad. Am szerintem kamu volt
2010. máj. 16. 17:36
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Sokan mindenféle álnevet kitalálnak,hírességeknek adják ki magukat. Úgyhogy nem hiszem hogy vele beszéltél. :)
2010. máj. 16. 17:38
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kizárt, hogy ő lett volna az. Sokan szoktak ezzel szórakozni, hogy hírességed nevében chatelnek. Így könnyebb csajozni szerintem, vagy nem tudom. :D

Másrészt akinek akcentussa van, annak az írásán ez nem lászik. Az írásbac nincsen akcentus. :D

2010. máj. 16. 17:39
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
most nézem mennyi hibával írtam, bocsánat
2010. máj. 16. 17:39
 6/22 anonim ***** válasza:
74%
Basszus milyen naiv emberek vannak :S Jól leégetted magad! :S Amúgy nem, nem kap érte büntetést, hogy Joshi Bharat-nak adja ki magát a chaten-
2010. máj. 16. 17:40
 7/22 A kérdező kommentje:

Bocsi nem jól fejeztem ki magam.

Tehát: úgy ír, ahogy mondja a mondatokban a szavakat. Ha nézitek vagy néztétek már a műsort, de olyan érdekesen használja a szavakat.

2010. máj. 16. 17:40
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal amúgy is csak 2 lánya van.. nem?
2010. máj. 16. 17:41
 9/22 A kérdező kommentje:
Miért égettem le magam? Nem tudta, hogy kivel beszél. A végén viszont megjegyeztem neki, hogy nem hinném hogy a Joshi Bharat chatelne... Csak feltettem ide is a kérdést, mások hogy gondolják?!
2010. máj. 16. 17:42
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Bocs,hogy offolok,de lehet akcentussal írni...

A magyar nyelvben nagyon nehéz még szóban is használniuk az ékezeteket,nemhogy írásban.Sok külföldi doki által írt anamnézist olvastam,hát sokat szórakoztam rajta..:))))

PL:Lesett az agyról,meg kutjaja harápta még.

Egyébként én sem hiszem,hogy ő lenne...

2010. máj. 16. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!