Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintek van mostanság...

Szerintek van mostanság akkora színésznő, mint Marilyn Monroe?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 1. 08:41
 1/5 A kérdező kommentje:
Szerintetek* :)
2017. ápr. 1. 08:57
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Meryl Streep, Susan Sarandon.
2017. ápr. 1. 09:03
 3/5 lujzika001 válasza:
HELEN MIREN!!! Nem vamp, hanem egy fantasztikusan jó színésznő, még Morgan Freemann szerint is ő a legnagyobb élő.
2017. ápr. 3. 09:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Barbra Streisand.

Helen Mirren (két r-el! Ha csodálod a művészetét, tanuld meg leírni a nevét!)

2017. ápr. 3. 09:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerűen imádom azt a nőt, de nem leszek elfogult, szerintem voltak/vannak nála sokkal jobb színésznők is. Benne leginkább azt szerették az emberek, hogy volt kisugárzása és karizmája, valahogy sosem tudom róla levenni a szemem, ha meglátom valahol, pedig egy heteroszexuális lány vagyok. :D Szóval a lényeg az, hogy olyan varázserőt birtokolt, amit NAGYON kevés színésznő. A szemei mindent elmondtak, a hangja olyan kellemesen mézédes volt, a beszéde kislányos, de mégis nőies, egyszerre tudott ártatlan és buja lenni, ebben rejlett a hírneve. Ezzel persze nem azt mondom, hogy nem tudott jól játszani, mert egyébként kiválóan hozta a "buta szőke" szerepét, csak na, nyilván nem ő volt a legjobb, de ettől függetlenül mindig is Marilyn volt az egyik kedvenc színésznőm.
2019. márc. 26. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!