BTS Jiminnek ki a hasonmása?
Szia,hát ez igen furcsa gondolat szerintem.
Nemhiszem,hogy lenne hasonmása ha meg esetleg lenne valahol eldugva a nagyvilágban szerintem ez hülyeség.Lehet,hogy hasonlít rá de nemugyanaz a személy és nagyon kicsi(legypiszok esélyű)a valószínűsége,hogy a személyiségük egyforma.Én legalábbis azért imádom Jimint mert elképesztő imádnivaló a személyisége(persze a kinézete is,de azt most nem ecsetelem).Szóval nem látom értelmét egy pót Jiminnek akárhogy néz ki.
Kinézetre, vagy belső értékekre irányulva hasonmás? Több, mint valószínű, hogy nem fogsz hozzá foghatót találni. Keresheted mindenkiben a mosolyát, a kis termetét, a nagy szívét...
Egyediség, Jiminnek van egy utánozhatatlan személyisége, ami egyszerre édes, humoros és ,,szexi" ...ezeket más-más arányokban másban is fellelheted.
Állj meg két lábbal a földön, jársz nyitott szemmel!
Jimint nem fogsz találni, de hasonló személyiség-külsőjegyekben semmi sem kizárt.
Mondjuk Jimin kicsit hasonlít Jet Li fiatalabb énjére. xD
Mondjuk a fajuk nem egyezik meg de azért nekem mindig ő jutott róla eszembe XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!