Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » MJ fanok! Ti hogyan reagálnáto...

MJ fanok! Ti hogyan reagálnátok? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ez csak puszta kíváncsiság, mert erdekel a reakciója másoknak erre 😁

Ti hogy reagálnátok ha egy nap egy fekete auto állna a házatok elött (tegyük fel egy kertes ház egy hálószobával egy konyhával emelettel (es ott tovabbi 2 szobaval) 2 fürdővel(egy lent egy fent) és egy garázzsal) majd MJ szállna ki belöle?😱 Ezt spékeljétek meg azzal hogy hozzátok tartana ugyanis ő rendezte meg a halálát hogy leszálljon rola a média és nyugodtam élhessen. Ráadásul titeket kérné meg rá hogy elszállásoljátok, ugyanis nincs egyenlore hol laknia.😖

A kérdések amikre még érdekelnek a válaszok:

-Melyik szobába tennétek ha csak egy kihúzható kanapétok van (merthat megis csak MJ egy saját szobát megérdemelne, nem??)?🏡

-Változtatnátok az étrenden (értem én most arra hogy különlegesebb ételeket vennétek vagy a megszokott ``néha hideg vacsi´´ maradna?🍳

-Hogyan próbálnátok beszélni vele (milyen nyelv, illetve milyen sűrűn)?💬

-Miről beszélnetek vele?❓

-Mennyi ideig hagynátok hogy nálatok maradjon?🕑

-Zavarban lennétek vagy örülnétek?👥

-Mennyire lennétek közvetlenek?😊

-Ha kellene valami leküldenétek a boltba?🎈

-További reakciókra is kiváncsi vagyok ha valami még eszetekbe jut, és remélem mindenre válaszoltok majd!

Szeretünk MJ❤❤❤❤❤

2017. márc. 13. 18:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát elsősorban elvinne a mentő... aztán miután visszatértem a helyszínre,utána úgy megölelgetném hogy azt se tudja majd hogy hol van. És egyértelműen külön szoba jár neki :) NAGYON SZERETEM! <3
2019. nov. 8. 04:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!