Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szoltok Stolh András...

Mit szoltok Stolh András tettéhez?

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de a kultúra kategóriában már feltették ezt a kérdést. Attól függetlenül, nagyon durvának találom az egészet.
2010. máj. 8. 19:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Felháborító! Nyolc éve majdnem otthagyta a fogát, akkor is ivott, azóta is ő a kivételezett, akinek MINDENT szabad, mert ő "A" celeb. Mezei autósnak soha nem adnák vissza a jogsiját, ennek többször is megtették. Szerencsére nem ölt meg senkit, de az okozott kárért, a súlyos sérülésért (nem lábtörés, Stohl úr, ne nyilatkozzon marhaságokat! Nem lábtörés, hanem combnyaktörés, idősek ebbe belehalhatnak).

Kedvencem volt, de soha többé nem akarom látni, se tévében, se színházban. Jellemtelen, hazug, aljas alkoholista.

2010. máj. 8. 19:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, mert az ő dolga. Amúgy én attól függetlenül, hogy ő okozta, sajnálom. Nem kellett volna elmenekülnie a helyszínről, amúgy a híradóban nyilatkozott és szimpatikusnak tűnt.
2010. máj. 8. 19:17
 4/9 anonim ***** válasza:
2010. máj. 8. 19:28
 5/9 A kérdező kommentje:

ok, de ha én ebbe a kategoriába kérdezek, nem jön fel a kérdés ha már volt, bocsi amugy , nem néztem az össze kategoriát át.

Amugy elitélem én is , de biztos megussza valahogy, ez tuti

2010. máj. 8. 19:51
 6/9 anonim válasza:
100%

azt, hogy zárják börtönbe ezt a szemét gec1t!

én már félve kerékpározok úton, nehogy jöjjön "egy stolh andrás" féle...ha a bírónak van esze, és nem fizették le, akkor legalább pár évre b3b4szzák a kóterba'.

2010. máj. 11. 02:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, hogy LETÖLTENDŐ börtönbüntetés lesz, legalább 3 év! Pénzbírságra ilyen embert nem érdemes büntetni, mert simán kiveszi a zsebéből, és mintha mi sem történt volna, ...
2010. máj. 11. 09:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mai hír: óriási ORGIA volt azon az éjszakán a Belvárosi Kávéházban, rengeteget ittak és mulattak. Tökrészegre itta magát az egész társaság. Stohl most nagyot bukik, szerepek nuku, tévé nuku, pénz nuku. Én az élettársa helyében ki is dobnám végleg. Ellene is eljárást indítottak, közben nem tudni, hol és kivel használta a Stohl a Viagrát.
2010. máj. 11. 17:50
 9/9 A kérdező kommentje:

Igazatok van, most meg már a drog is ott van, hát ilyen embert !!

Annyi pénze van hogy már nem tudja mihez kezdjen vele, ráadásul egy beképzelt majom, egy öntelt pacák.

2010. máj. 14. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!