Mit szoltok Stolh András tettéhez?
Felháborító! Nyolc éve majdnem otthagyta a fogát, akkor is ivott, azóta is ő a kivételezett, akinek MINDENT szabad, mert ő "A" celeb. Mezei autósnak soha nem adnák vissza a jogsiját, ennek többször is megtették. Szerencsére nem ölt meg senkit, de az okozott kárért, a súlyos sérülésért (nem lábtörés, Stohl úr, ne nyilatkozzon marhaságokat! Nem lábtörés, hanem combnyaktörés, idősek ebbe belehalhatnak).
Kedvencem volt, de soha többé nem akarom látni, se tévében, se színházban. Jellemtelen, hazug, aljas alkoholista.
ok, de ha én ebbe a kategoriába kérdezek, nem jön fel a kérdés ha már volt, bocsi amugy , nem néztem az össze kategoriát át.
Amugy elitélem én is , de biztos megussza valahogy, ez tuti
azt, hogy zárják börtönbe ezt a szemét gec1t!
én már félve kerékpározok úton, nehogy jöjjön "egy stolh andrás" féle...ha a bírónak van esze, és nem fizették le, akkor legalább pár évre b3b4szzák a kóterba'.
Igazatok van, most meg már a drog is ott van, hát ilyen embert !!
Annyi pénze van hogy már nem tudja mihez kezdjen vele, ráadásul egy beképzelt majom, egy öntelt pacák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!