Szerintetek Colin Firth jóképű?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 16:49
1/13 anonim válasza:
Hát.. nem tudom,, a Bridget Jhones naplójában valóban sexy.. De ha rá keresek google-n akkor meg gondolom mostani képeket ad ki róla.. és nem igazán jön be.. öreg már szerintem.
5/13 anonim válasza:
iszonyatosan ocsmány. Szép Alan Wilder & Martin Gore <-- Már ha a fiatalok ismerik... de nem hiszem.... 28/l
6/13 anonim válasza:
Büszkeség és Balítélet óta imádom. :D Jó színész nagyon és szexi... áhh az a nézés :P
7/13 anonim válasza:
Egyátalán nem helyes...:S Ha már Bridget Jones naplójáról van szó, akkor inkább Hugh Grant :P
8/13 anonim válasza:
Eszméletlen dögös:O Én is a Büszkeség és balítélet óta imádom. Az a tekintet.. ahh(L)
9/13 anonim válasza:
jesszuson - dehogyis!!! ugyanarról az emberről beszélünk?
színészként elég jó, dehogy 'szexi' legyen...
10/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon. A filmekben mindig úgy állítják be, mint egy kicsit szánalmas, és fura figura, de nekem mindig ő a kedvencem! Nagyon is jóképű!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!