Már találkoztál valamilyen sztárral, híres emberrel szemtől szemben?
Mert én itt lakom Fejér megyében>Csákváron és az Esterházy Kastélynál forgatta a Selena Gomez a Monte Carlo című filmjét és mi nem is lakunk messze a Kastélytól. Márc. 6-án mentünk oda megnézni, hogy most mi van és kb 19-20 óra közt volt a dedikálás és a fényképezés. Voltak vagy 100-an és én aztán valahogy odaértem Selenához, aki egy kocsiből derékig kihajolt és kértem aláírás egy ilyen képre, amit fényképpapírra nyomtattunk ki: [link]
És le is fotóztattam magam a telefonommal az egyik testőrrel Selenáról és rólam és át is karolt miközben fotózak :):):):):):):). Soha nem fogom kitörölni azt a képet a mobilomról! Ja, és azt állítottam be háttérnek.
Most ti jöttök! :D
Én Bereczki Zoltánnal,Homonnay Zsolttal,Szinetár Dórával és Janza Katával.
Ja,és Vágó Bernadettől is van már autogrammom!:o)
Én meg véletlen neki mentem Saoirse Ronan-nak aki a Komfortos mennyországban volt a főszereplő:) Mert úgye Írországban lakom és amikor Obama Dublinba volt akkor híres írek mondtak beszédet és ez a csajszi is.Igazából csak sétáltam és neki ütköztem először fel se ismertem mert kicsit más mint a filmben meg hát nem vagyon én valami nagy rajongó,hogy felismerjem. Bocsánatott kért ahogy minden Ír szokott meg én is és megjegyezte,hogy bíztos nem vagyok Ír mert fura az akcentusom:) Mondom nah megint egy kedves ír lány bíztos:) Aztán láttam ,hogy ott mondja a beszédet meg ,hogy az ő...Hát mondom kérhettem volna egy közös képet ha már így ütköztünk:D:D:D Szóval meg is lepődtem ,hogy nekem milyen élménybe volt részem tudtom nélkül:)
Meg nem tudom menyire figyeltétek az Euro Visiont de ott az Írek inditották a Jedward nevű formációt ...Nah velük meg úgy találkoztam,hogy ahol dolgozom család ott a lány színésznő és ezek benne voltak egy darabban és házhoz jöttek,hogy dumáljanak meg ilyenek...Nah mondom micsoda dologk ezek:D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!