Schobert Norbert miért járatja le magát folyamatosan a Facebook oldalán?
A pénz, pláne ha nem a legegyenesebb úton szerzik, nem mindig párosul ésszel is.
Ő azt hiszi magáról, hogy nagyon okos. Jókor volt jó helyen, amikor hazánkban is felütötte fejét a a fitnesz-láz, ezt jól meglovagolta, de igazából ezt sem a tudásának köszönheti.
De mivel népszerű, és el van szállva magától, azt hiszi, hogy ő már mindent tud. És az ilyen nem fogja kétszer meggondolni, hogy na, vajon hülyeség-e az, amit kiír. Főleg, ha azzal a saját malmára hajthatja a vizet.
(Hidd el, sajnos nagyon sok követője ugyanazon az értelmi szinten van...)
Inkább mások járatják le őt. Sokkal nagyobbra fújják minden egyes dolgát, mint amekkorák, mert divat utálni, és b*sztatni. Az égvilágon semmit nem tett azok ellen, akik ocsmány módon fröcsögnek, és írják az ócsárló cikkeket.
~Ha nem tetszik, egyszerűen csak ne figyelj rá.~
Én sem szeretem, de semmi komoly bajom vele, és nem érzem szükségét a teljes energiámból való utálkozásnak, mert a munkássága NEM ÉRINT ENGEM. Akkor minek a felhajtás...
@21:26
Ezt meg tudnád magyarázni? Ő maga oszt meg olyan dolgokat, amiből az szűrhető le, hogy buta mint a tök. Mi köze ennek más emberekhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!