Miért van az, hogy a Csillagok háborúja film után a három főszereplőből csak az egyik futott be?
Gondolom senkinek se kell őket bemutatni (Luke, Leia, Han). Néha gondolkodom ezen, hogy egy ilyen kasszasikerű kultfilm után miért csak az egyikük lett A-kategóriás filmsztár? Pl. Mark Hamill miért nem lett sikeres? Annyival jobb és tehetségesebb színész lenne Harrison Ford? A másik két szereplő eltűnt, Mark Hamill legfeljebb B-kategóriás filmekben tűnik fel, de főleg színházi és szinkronszínészként lett foglalkoztatva.
Őszintén valaki válaszoljon nekem, a tehetség vagy valami más számított a karrierjükben?
Harrison Ford előtte is filmezett, ő akkor már a karrier elején tartott. Hamill és Fisher kezdők voltak.
Hamill nem is jó színész, ezt azért szerintem be lehet látni. Carrie Fisher talán egyfajta skatulyába került, esetleg túl problémás volt.
Harrison Ford viszont sármos, meg miegyéb, jó áru a hollywoodi piacon.
Szerintem.
Erre már én is gondoltam hogy talán nem volt valami tehetséges a Mark Hamill.
Csak hát Hollywoodban vannak nála tehetségtelenebb emberek, akik rendszeresen szerepelnek kasszasiketű filmekben, ismert sztárok.Azért ajnározzák őket mert szépfiúk, tehetség nulla.
Ezzel az erővel Hamill-t is szerepeltethették volna még. Anno jóképűnek számított, állítólag aki a filmbéli anyját szinkronizálta, gyerekkorában szerelmes volt a filmből Luke-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!