Valaki megmagyarázza?
Igen elég egyértelmű, YouTube-on keress rá, kiad egy csomó videót és látszik hogy izzik köztük a levegő. :D
És igen Lauren már Coming outolt de Camila is szinte 1000% hogy nem heteró hanem minimum bi.
Lauren kezdte el..
Talán volt köztük vmi, senki se tudja, keress rá Youtubeon:))
Igazából nem Camila lépett ki hanem kirúgták.
Egyszer rákérdeztek náluk hogy tudják e mi az a Camren és mondták hogy a rajongóik így hívják a kapcsolatukat meg hogy szerintük ez elég fura.
De hogy igaz lenne e azt senki nem tudja mert tényleg annyi rejtély van itt hogy csak na. Van olyan pletyka miszerint egy liftben történt köztük valami és amikor rákérdeztek náluk ez volt a reakciójuk: https://www.youtube.com/watch?v=KTyRMrJkmUU
Vagy egy másik pletyka hogy Camznek Laurennel volt az 1. csókja mert pár éve azt mondta hogy még nem csókolózott most meg nem hajlandó elárulni hogy kivel történt. A másik a nap és a hold, akik csókólóznak. Camilának van egy nyaklánca nap medállal, Laurennek pedig egy holddal. Vagy itt van ez a csók is: https://www.youtube.com/watch?v=KP4Fz2DZrJE.
Ezenkívül ott van ahogy egymásra néznek, tapizzák egymást, osztozkodnak a ruháikon, titokban megfogják egymás kezét, ölelkeznek, beharapják az ajkaikat meg piszkálják a hajukat, ruháikat ha egymásra néznek vagy amikor Lauren babe-nek (kicsimnek) hívja Camilát...
Meg ott vannak Dinah Camren feels-es Tweetjei.
Én Laurennel kapcsolatban is éreztem hogy a lányokat (is) szereti aztán ki is szivárgott egy kép amin egy lánnyal smárolt. Camilával ugyanez a helyzet. Ha szerelemmel kapcsolatos dolgokról beszél sose mondja hogy fiú hanem hogy ha szerelmes lesz egy "személybe". Egyszer egy interjúba azt mondta a műsorvezető hogy zavarban van amiért sok ilyen szép lánnyal van egy szobában és Camila azt mondta hogy ő is. Egyszer amikor megkérdezték hogy ki a plátói szerelme azt mondta hogy az övé Lauren, amikor meg Laurent kérdezték hogy kit fog megcsókolni a fagyöngy alatt Camz rávágta hogy "engem".
Azt hol írják, hogy Camilát kirgúták? És miért??
Amúgy ezt a liftes dolgot én nem is tudtam, te tényleg elég fura volt a fejük, amikor rákérdeztek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!