Most láttam Facebookon /egy csoportban de ez most lényegtelen/ egy olyan posztot hogy ki milyen hiressegeket utál. Láttam egy kommentet, valaki a kpopot szidta, hogy utalja az egészet és azt is ha valaki rájuk (mármint az idolokra) akar hasonlítani. Bátorkodtam megkerdezni hogy hogy érti azt hogy hasonlítani. Erre ő valami olyat válaszolt, hogy "rövid, frufrus, színes haj, kiirjak mindenhova h rájuk hasonlítanak, csincsancsung a leghelyesebb". Kpopperek és Kpop utalok! Mi a véleményetek erről? Ha utaljatok a Kpopot akkor miért? Értelmes válaszokat szeretnék nem olyanokat hogy "szar" "mű" "tehetségtelenek" (ehhez lenne pár szavam) és lehetőleg olyanok írjanak akik minimálisan is de ISMERIK A STILUST ES TUDJAK MIROL BESZÉLNEK! mert aki nem hallott egy számot se, az ne itelkezzen. És mi a véleményetek erről? ☝☝☝ ha valakit érdekel, leírom kommentben de senkit sem szeretnék megserteni.
Bevallom őszintén, a Kpop nekem sem a szívem csücske. Nem mondhatom azt, hogy utálom, mert igazából teljesen hidegen hagy. Kíváncsiságból meghallgattam már nem egy dalt, de maga a stílus, és a köré épülő szubkultúra sem igazán jön be nekem. Viszont ha valakinek ez tetszik, hallgassa, engem aztán nem zavar.
2016. dec. 30. 21:51
2/4 anonim válasza:
A legtöbb ember aki UTÁLJA, azokból a nagy százalék aligha tud bármit is a műfajról, csak tipikusan olyanok (főleg a magyaroknál), hogyha valami nem szimpi nekik az már egyből sz@r. Én mutattam az ismerőseimnek pár számot magyar szöveggel, de nem, nem a szövegét nézték volna, hanem egyből hogy mibe lehet belekötni vagy kit/mit lehet kritizálni, pl "hogy néz már ki az a csíkszemű kínai b*zi" "ez fiú vagy lány?" "mit lehet ezen szeretni?" "értelmetlen hülyeség, nem is érteni mit énekelnek" stb. Később próbáltam megértetni velük, hogy nem csak annyiból áll a kpop, hogy van pár színes hajú csíkszemű(🙂), hanem sok idolnak kemény munkája van azokban amiket ők lesz@roznak. Hát nem használt semmit..
Egyszerűen szűk látókörűek, és buták az ilyen emberek. és nem csak a kpoppal kapcsolatban hanem úgy minden más téren is.
2016. dec. 30. 22:27
3/4 A kérdező kommentje:
Utolsó szívemből szóltal
2016. dec. 31. 10:20
4/4 anonim válasza:
Ahogy látom elég rég volt írva ez a kérdés,de m1,kedvem van leírni a véleményem,ha nem lássa senki ha lássa valaki. Én szívem szerint nem mondom azt,hogy utálom,csak,hogy nem az én műfajom. Több zenéjét hallottam különösebben az EXO-nak (ha jól tudom,nem kell letámadni,ha nem ez a neve) és annyira nem Jött be. Én inkább a mások által nevezett "alternatív rock"-nak élek vagy skrizofén pop (vagy mi). Vannak nyomósabb okok amiért nem szeretem,de azokról nem akarok tárgyalni. Eleve a kinézetőkkel nincs bajom mindig is cukinak tartottam a kínai/japán/koreai embereket. De lehet ez is csak nálam van és én vagyok ennyire problémás,de szerintem pl. egy kpop bandának a zenéinek a koreográfiái elék hasonlóak és a zenék dallama is (de az nem annyira,csak néha meghallok egy olyan hangoz ami hasonló egy más zenének a dallamához). Lehet kicsit hosszú lett még így is kifelejtettem pár dolgot
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!