EXO-Lek! Valaki leirna nekem részletesen hogy az EXO hogyan alakult meg, az alcsoportjait, hogy kik léptek ki, magyarul mindet amit így a bandárol tudni kell egy igazi rajongónak?!
Az EXO egy 2011.-ben debütált, eredetileg tizenkét tagú Dél-Koreai fiúbanda, melynek két alformációja van, melyek régen hat-hat tagból álltak: Az EXO-K koreaiul, míg az EXO-M kínaiul adja elő a dalait, de együtt szoktak szerepelni. Nevük az exobolygó szóból ered. Első kislemezük, a Mama 2012. április 8-án jelent meg. Kris (Wu Yifan) és Luhan (Lu Han) 2014.-ben, míg Tao (Huang Zi Tao) 2015.-ben hagyta ott végleg a bandát. Az együttes azóta változatlanul kilenc taggal lép fel. Kiadójuk, az S.M. Entertainment, amely vezetőségének különböző, válogatott kínzások utáni brutális kinyírása, minden épeszű, és kevésbé épeszű EXO-L bakancslistájának legelején szerepel.
A tagok:
Exo-K:
Suho (25): Leader, vokál
Baekhyun (24): Fővokál
Chanyeol: (24): Vokál, rap
D.O (24): Fővokál
Kai (23): Vokál, rap
Sehun (22): Rap
EXO-M:
Xiumin (26): Vokál
Lay (25): Vokál
Chen (24): Fővokál
Dalaik:
Winter Wonderland
Lady Luck
What if
ON THE SNOW
Heart Attack remix
Delight
Haka
What I Want For Christmas
Breakin' Machine
Beat Maker
Up Rising
Deep Breath
Metal
Teaser 5
I'm Lay
Angel
Baby
Two Moons
Winter Heat
Run This
TacTix
Unfair
Stronger
Cloud 9
They Never Know
Falling For You
MAMA
Let Out The Beast
TENDER LOVE
Tell Me What Is Love
First Love
Beautiful
Can't Bring Me Down
Girl x Friend
She's Dreaming
My Lady
Christmas Day
The Star
My Turn to Cry
3.6.5.
The Lost Planet
Hurt
First Snow
Thunder
EXODUS
History
Heaven
One and Only
White Noise
Twenty Four
Black Pearl
Promise
Drob That
Moonlight
El Dorado
Overdose
Transformer
Lucky
PLAYBOY
LIGHTSABER
Artificial Love
Peter Pan
Sing For You
Don't Go
12
Baby Don't Cry
Wolf
For Life
Lucky One
Love Me Right
Lotto
Call Me Baby
Growl
Monster
(Ezek között vannak szóló dalok, illetve feldolgozások is. Hátulról kezdtem, és biztosan kihagytam valamit). Így alapjáraton én ennyit mondanék, ha érdekességekre, ínyencfalatokra vagy kíváncsi, keress rá külön a tagokra, vagy amire még kíváncsi vagy. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!