Mért nem szeretitek Hernádi Juditot? Vagy mért szeretitek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 14:01
1/10 anonim válasza:
nem szeretem, mert idegesítő, erőltetett.
3/10 anonim válasza:
eléggé lekezelő, de aki megérdemli annak jól teszi:D bírom a stílusát. amúgy jó színésznő:)
5/10 A kérdező kommentje:
Értem.
Kérnélek titeket , hogy egy kicsit bővebb válaszokat adjatok, indokoljátok meg hogy miért is az ?:)
2010. máj. 7. 20:16
6/10 anonim válasza:
Szerintem jó fej. Bejön a stílusa, nem könnyú annyi férfi között érvényesülni, és ő jól megoldja. Próbálkoztak más női szereplőkkel is, de senki nem bírta hosszú távon.
7/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Ja, és szerintem nem ripacs, nem erőltetett egyszerűen ilyen a stílusa.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
Várom a további válaszokat :)
2010. máj. 8. 22:30
9/10 anonim válasza:
A Soha se mond--/Verebes írta ezt a dalt személy szerint neki/ dallal becsempészte magát a szívembe...szerintem az csúcs!!!... Dehogy ripacs, ..ilyen a stílusa és ez vagy bejön valakinek vagy nem. .. azzal a válasszal is tökéletesen egyetértek, hogy a Heti hetesben valóban állja a sarat..a Pasik ettől függetlenül nem volt számomra túl nagy eresztés.
10/10 anonim válasza:
Nem jelenteném ki így konkrétan, hogy nem szeretem, csak az a bajom vele, hogy a Csillag Születikbe nem lett volna való zsűritagnak. Szerintem. Minden hozzászólásánál az jutott eszembe, hogy semmi érdemi megfigyelése nincsen, csak kimondja, amit a vak is lát, plusz hozzáteszi, hogy "Muci, hogy én mennyire szerettelek!". Kritikátlanul elfogad mindent és minden versenyzőt a keblére ölel - és kész. De Pokorny Liáról ugyanez a véleményem. Szerintem ott egyedül Puzsér végezte a dolgát, mint zsűritag, illetve Hajós, de ő is kicsit túl mézesmázos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!