Miért van oda mindenki ezért az 5sosér?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt látom hogy a 14-5 éves kislányok áradoznak valami 5sos nevű bandáról. Hát utánuk néztem nekem egyáltalán nem szimpik és túlságosan népszerűek sem lehetnek mert egyszer sem hallottam egy számukat sem :/ srry attol aku szereti oket de na...2016. nov. 17. 03:08
21/25 anonim válasza:
Ha csak azért leszólod őket, mert nem népszerűek, akkor nem vagy valami nagy egyéniség...
22/25 anonim válasza:
1.:😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2.: Tündérbogyó, attól, hogy te nem hallottál róluk, még igenis jó banda.
Ezt külön az egyik "írni nem tudó" válaszolónak: először ismerd meg őket, és majd utána nevezd el őket erőltetett punk-rock bandának!!! Lehet, hogy a stílusuk nem teljesen punk-rock-os, de ezt ők is tudják. Szóval légyszike amíg nem tudsz semmit, addig maradj kussba. Köszi!😘
23/25 Takács Lilien válasza:
Aki ide írta, hogy 5 év múlva feloszlanak, annak nem igen lett igaza, mert nem rég jött ki az új albumuk és turnéjuk is lesz :)
24/25 anonim válasza:
Tudom, hogy ez egy régi kérdés, de remélem legalább azóta változott a véleményed, mert azóta megjelent a Youngblood ill. a CALM album, amiből az összes szám qrva jó, és nem punk-rocknak beállított romcsi számok. (amiket én régen is imádtam és most is).
25/25 anonim válasza:
+Már eléggé befutottak, baromi híresek, szóval jah. És az, hogy csak 14-15 éves lányok vannak érte oda, az baromira nagy hülyeség. Apám 46 éves, mindig Ramsteint, Pokolgépet, Kárpátiát meg ehhez hasonló zenéket hallgat, mégis imádja a Teeth-et meg a Youngblood-ot. Anyám 41,barátnője 42,kedvenc számuk amelyet közösen énekelnek, az Easier. Barátnőm nővére 21,kedvence a She looks so perfect és az Out of my limit. És íme, itt lennék 16 évesen, kedvencem a Best years, Teeth, Lie to me... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!